Sign in to follow this  
Maus

[Poradnik] Problem z połączeniem z serwerem Ts3! ROZWIĄZANIE

Witam, problemik taki, że jak wchodzę na większość serwerów tsa, w tym CSC to wyskakuje mi "Połączenie z serwerem nie powiodło się", tylko parę serwerów mi działa, ktoś coś?

@tNk

1. 3.2.1

2. Nowy laptop

3. 10 64 bit, wszystko zaktualizowane 

Na innym komputerze i laptopie wszystko ładnie działa ;/

Pobrałem starsze wersje ts'a i nic nie dało

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Którą wersję tsa masz?

2. Mam ten sam problem po przejściu na stary dysk

3. Jaki system, czy zaktualizowane sterowniki

@Maus

Spróbuj starszą wersję ts'a bez nowej ikonki, niektórym to pomagało.

Postaram się to rozkminić na dniach, jak znajdę rozwiązanie to podeślę info, ale jeżeli masz innego kompa czy coś to sprawdź, bo mi na lapku wszystko ładnie śmigało - win 8.1, na pc na SSD win10 też, ale że 2 dyski mi padły niefortunnie to korzystam obecnie ze starego na pc z win7 nieoryginalnym i myślałem, że to może być główną przyczyną. Osobiście przy nowej wersji tsa, coś mi się wyświetlało o braku jakiejś biblioteki, stara się odpala, ale nie da się łączyć z serwerami.

Edited by tNk

Share this post


Link to post
Share on other sites

PROBLEM ROZWIĄZANY.

Na net-speak sprawdziłem i

"Osoby, które po aktualizacji klienta TS3 mają problem z połączeniem do serwerów, muszą zaktualizować czas oraz strefę czasową w swoich komputerach. 
Ten prosty zabieg po stronie klientów rozwiązuje problem z brakiem możliwości nawiązania połączenia do serwerów."

Zmieniłem i git XD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this