HPCX2 4 Posted December 21, 2018 1. Nick: HPCX 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): (8-9) 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (TAK/NIE):Na razie svip 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/467517 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Dominik.Pochodzę z małego miasta spod warszawy.Chodzę do 1 klasy liceum o profilu językowym.Bardzo interesuje się piłką nożną jak i siatkówką.Jestem ogólnie bardzo aktywną osobą gdy mam wolny czas zawsze staram się go poświęcić na sport.I mam królika który nazywa się Pimpek. 9. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**:Ponieważ bardzo lubię grać na tym serwerze i chciałbym pilnować wybryków nowych graczy. 10. Steam_ID:STEAM_0:0:23371380 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:W tyg (2-3 h) w weekend (3-6 h) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W tyg najczęściej od 14-17 (oprócz piątku to gram od 13- późnego wieczoru) a w weekend od 14-także do późnego wieczoru 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3500 h nie licząc innych kont 14. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): TAK 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak nawet na tej serwerowni ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Share this post Link to post Share on other sites
c9nn 25 Posted December 22, 2018 Na NIE - Do końca nie znasz jeszcze regulaminu przez co często kłucisz się o to z administracją próbujesz coś udowodnić nie mając racji -Prowokujesz - Bywały u Ciebie takie złe chmurki co kiedyś wbileś na serwer i wyzywaleś,prowokowaleś i wulgaryzwałeś co 2 słowo -Moim zdaniem nie nadajesz się na guarda osoba o takiej randze nie mogła by dopuścić do takich zachowań na serwerze. Share this post Link to post Share on other sites
SnuFFy 714 Posted December 26, 2018 Ja się dziwie w jaki sposób zmieniasz zachowanie w tydzień. Zbyt często jesteś toksyczny. Odrzucam. Share this post Link to post Share on other sites
SnuFFy 714 Posted December 26, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Share this post Link to post Share on other sites