GAZDI 0 Posted December 21, 2020 (edited) Nick: GAZDI Pytanie: Mam taki problem, a mianowicie pierwsze wejście na cs 1.6 na steamie chce wejść na serwer na którym grałem na nonsteam i przy ładowaniu serwera wyrzuca mnie z csa i wyskakuje mi taki error jaki jest pokazany na ssie, a na innych serwerach mi normalnie wszystko działa. Jak to naprawić żeby to działało ? System operacyjny: Windows 8 ScreenShoot: Edited December 21, 2020 by GAZDI Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miłosz 2,718 Posted January 27 (edited) specyfikacja pcta , i ile masz kości gb ram , raczej nie jest to wina samego modelu to jest to podstawa, a jeśli nawet go nie masz to serwer ci automatycznie wgrywa podstawowe pliki. Możesz spróbować po ówczesnym zachowaniu plików ważnych cfg , sprawdzić zawartość plików. Steam > biblioteka > cs , ppm właściwości i w tym nowym okienku gdzieś znajdz 'Sprawdź spójność plików' Miałem podobne błędy na starym kompie i stawiam na mało ramu Edited January 27 by Miłosz Quote Share this post Link to post Share on other sites