Andre 459 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) [szwar]: Na początek powiedz nam jak się nazywasz,ile masz lat i gdzie mieszkasz. [Enek]: Mam na imie Mateusz mam 16 lat i mieszkam w Krakowie [szwar]: Do jakiej szkoły będziesz chodził po wakacjach? ^ ^ [Enek]: Wybieram sie do Zawodowki ^^ na mechanika samochodowego [szwar]: Masz rodzeństwo? [Enek]: Mam siostre i brata [szwar]: Czym się interesujesz? [Enek]: Interesuje się piłka nożna , ewentualnie siatkówka. [szwar]: Skoro interesujesz się piłką nożną to zapewne jesteś w jakimś klubie? [Enek]: W klubie nie jestem ale często gram ze znajomymi nawet bardzo często [szwar]: A zwierzątko masz? [Enek]: Mam 2 psy xD [szwar]: Co robisz w wolnym czasie? [Enek]: Pije piwo , jaram jointy , spotykam sie ze znajomymi ^^ [szwar]: Aha.. ciekawe .Masz jakieś plany na przyszłość? [Enek]: Szczerze jak narazie myśle nad tym co jest teraz nie przejmuje sie narazie co bedzie kiedys ^^ [szwar]: Jakiego gatunku muzyki słuchasz? [Enek]: Rap [szwar]: Teraz przejdźmy do pytań o cs`sie. [Enek]: OK [szwar]: Ile lat grasz już w cs`a? [Enek]: W cs`a gram już 5 lat. [szwar]: Jak zaczęła się Twoja przygoda z Cs-classic? [Enek]: Kolega zachęcił mnie tutaj do gry i zostałem [szwar]: Na jakich serwerach najbardziej lubisz grać? [Enek]: FFa,CoD [szwar]: Ulubiona mapa? [Enek]: Dd2,inf,nuke,tuscan,eldorado,aztec [szwar]: A broń? [Enek]: M4,ak,dgl,awp [szwar]: Przez ten cały twój czas na forum kogo najbardziej tu polubiłeś? [Enek]: Tych których najbardziej poznałem : Buźka , Blip , Andre. , Madzie , Avesome , Bruno , Blaze , Swaga , Ersi , dużo dużo osob [szwar]: Dlaczego wybrałeś nick enq. a następnie mattFTW? [Enek]: Mattftw to byl nick klanowy i chcialem poprostu do niego wrocic (dobre wspomnienia ^^) zreszta ten nick na ktorym tez gram aktualnie K@T.... [szwar]: Może na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić? [Enek]: Ciebie , Buźke , Blaz'a , Madzie , Rybaka , Killerka , Swaga <3 TAQ ,avesome, ersi , tato wylacz pralke , warjata , skalnego , Magika , Fresha i ogolnie cała siec [szwar]: Dziękuję Ci za poświęcony mi czas. 3maj się na razie : [Enek]: Ja również dziękuję Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 nie ma lajka , bo nie ma pozdrowień dla mnie ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 nie ma lajka , bo nie ma pozdrowień dla mnie ;3 Jak nie ma?Czytaj uważniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Podoba mi sie ^^ łap lajka . Ja myślę że następny będzie długi.... i ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dodajesz dla kogoś pozdrowienia, żeby dostać lajka? Jeżeli mam oceniać, to jak dla mnie wywiad słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 nie dodaje pozdrowień zeby dostac lik'a madziu jak słaby to ok rozumiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 fajny wywiad ale nie najlepszy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ciągle w kółko jedne i te same pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Oj tam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 chociaż będę znać + 1 użytkownika Like Triplen już lepiej z tymi wywiadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak98 1 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Fajny wywiadzik.Łap like za poświęcenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Andre, nie "oj tam" tylko kur** znowu spier**liłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Masz Lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Dzieki za pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Fajny ,ale pytania mogly by sie zmieniac !! masz like jezeli cos ci to da . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Stare. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi