Owieczka 0 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nick : OwieczkaLink do SSów : brakWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:121975883'[AMXBans] Twoje IP: ''[AMXBans] =======================================Serwer : Only DD2/Inferno/NukeLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=8805Nie wiem dlaczego dostałem bana o.O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dostałeś bana z ss'ami, które musisz wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owieczka 0 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dostałeś bana z ss'ami, które musisz wstawić. Gralem na innym komputerze:P. I nie mam jak wziąć te ssy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Więc nie będzie UB... Masz 24h na wstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owieczka 0 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Więc nie będzie UB... Masz 24h na wstawienie. No to chujnia xD. Bo komp w naprawie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Niestety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi