Leczykulami 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam to znów ja Z powodu Ferii byl u mnie kuzyn jak wcześniej pisałem I grał na swoim Nicku: Leo Zawodowiec Obraźił Admina o nicku Rybak i ban zostal dany na moje IP i Teraz nie moge grać przez niego. Bardzo bym prosił o UB i dania bana na Jego IP. Był bym bardzo wdzieczny. a i dostal za swoje (kuzyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Musi się wypowiedzieć Rybak i to jemu zostawimy decyzję. Ja go powiadomie o tym na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 DALEM JUZ UB WCZESNIEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi