Radzior 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam dostalem dzis bana a mianowice z 10 moze 15 min temu wyszedlem od razu z gry nie skopiowalem [AMXBANS] zapomnialem sprawa wyglada tak dostalem bana , powod wstaw ssy na forum - okej mowie wstawie gdyz najlepsze jest to ze nie zostaly mi zrobione Ss , podejrzewam ze to administrator o nicku BzyQQ mnie zbanowal natomiast mam ssy jakies w folderze cstrike z tego serwera ,oczywiscie wstawie je . prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby z gory dziekuje pozdrawiam RadziorOto link do Ss :http://www.speedyshare.com/bfDsM/ss.rar Szczegóły bana Nick Radzior Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana Wstaw screeny na cs-classic.pl Wykonano 11.02.2014 - 10:06:14 Wygasa Nie określono Zbanowny przez BzyQQ Zbanowany na #7[Nowy][bF2+FFA]Cs-Classic.pl[unikat] (fy_pool_day) Wszystkie wygasłe bany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 staty 35:0 i zagubione ssy.......gdzie ja to juz widzialem Wstaw screeny na cs-classic.pl, ssy robi automat wiec musisz je miec lub nie chcesz ich wstawic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzior 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 nie robie sobie jaj nie mam trzynastu lat i tradziku .. nie mam zadnych ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Masz znaleźć i wstawić 5 ssów z mapy pool_day na której dostałeś bana. Masz na to 24h. Poszukaj poradników ponieważ ss'y masz na 100% tylko albo coś ukrywasz albo nie umiesz znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi