Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Nick :Jinchuriki KyuubiLink do SSów : Nie wiem jakim cudem ale ich nie mam co do poradnika mam xp i jest calkowicie inaczejWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: ' Serwer :cod 350 lvlLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=11128Ale nie raz wstawialem ss'y oraz kupujac klase premium bym nie gral na chitach.Jak znajdziecie tutaj cos to gz http://speedy.sh/hQb4P/xd.JPG . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Kolego ssy robią się z automatu, poczytaj inne poradniki. Masz 24hI te zdjęcie które dałeś jest bezsensu heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dasha wiem ze sa robione automatycznie tylko ze ich mi nie zrobilo to jest tylko cs i wszedzie sa bledy i po prostu mi ich nie zrobilo czy tam nie zapisalo z tego screena powinno byc widac ze nie mamm tych ss'ow chociaz powinny byc w tym folderze.To mam stracic 20 zl bo doslownie 6h temu kupilem sobie premke i vip i mam grac na aimie/wh ?Grałem tutaj sporo czasu mialem sporo ss'ow i kazde byly czyste tym razem tez by byly a jesli mawet by nie to bym sie teraz tutaj nie klucil .Jesli macie jakis inny sposob jakim moge wam to udowodnic to prosze bardzo poprzez ss'y nie potwierdze bo ich nie mam a jesli przyjmiecie moja propozycje to wam to udowonie ze nie mam tych ss'ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Niuestety, znasz zasady. Napisz do h@ może coś wskórasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parnassus 1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ss-y robią się automatycznie wiec nie wciskaj bajek że nie masz ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Parnassus bo ty wiesz wszystko od zawsze jestem czysty i sporo osob moze to potwierdzic nie jestem idiota zeby kupic premke i vip placac za to 22 zl aby na chitach grac a skoro jestes taki pewien pobierz program team viever czy jakos tak i przeszukaj mi kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 wyslij mi na PW te brudne ssy ja je przerobie i bedzie clir zauwazyliscie ze zawsze ssy znikaja tym gracza co mieli ich z 10 razy robione:)jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby mi XP zgubil ssy....a gram naprawde bardzo dlugo a ssy mialem robione setki razy.Jezeli gracz az tak zaciekle sie broni to niech wstawi demko zobaczymy ocenimy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Zamykam temat. To że wydałeś 20z;ł nie znaczy, że nie mogłeś czitować. Był reset ... może pokusiłeś się o pare szybszych fragów.SS'ów nie ma - UB nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi