Krzynio93 0 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam Serdecznie! [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Krzynio[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 919984792 '[AMXBans] Twoje IP : ' 83.31.252.227 '[AMXBans] ======================================= Dostałem bana na nick Krzynio bez jakichkolwiek ss'ów Nie wiem o co chodzi z 10 razy sprawdzałem wraz z bratem który posiada Administratora na tym serwerze (nick KiTol) wszystkie foldery Counter-Strike i nic nie znalezliśmy ;/ Pamiętam że bana dostałem o admina o nicku ^O co chodzi w te karabiny?! w dodatku nie wiem na jakiej podstawie stwierdził tego bana nawet 5 sec nie prześledził przebiegu mojej gry.W każdym bądz razie mogę zapewnić że grałem w 100% czysty ! Proszę o jak najszybsze wyjaśnienie tej sprawy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ss'y robią się z automatu. Poszukaj poradników na necie. Masz 24h na wstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Czas minął. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi