Just Flyy 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nick :Just FlyyLink do SSów :http://speedy.sh/2MWgY/ssy.rarWycinek z konsoli(bez IP)* : nie mam ponieważ nie dostałem bana.Serwer :FFA/BF2Link do bana: Nie mam ponieważ nie dostałem bana. Soot zrobił mi 10 ss'ów i nie dał mi bana więc zapytałem się Vernon'a czy mam te ss'y wstawić powiedział tak więc wstawiłem. P.S. A od kiedy się robi 10 ss'ów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja zrobiłem 5 i Vernon 5. A w dodatku jak nie dostales bana to nie musisz zasmiecac forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Just Flyy 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nie przeczytałeś to co napisałem... Wiec tobie powtórzę "Zapytałem się Verona czy mam wstawiać te ss'y on powiedział że tak więc wstawiłem"... To mogę grać czy nie??? mam czekać aż sprawdzi to ub team?? Ku... zobaczy to ktoś do cholery??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 a co ci wyskakuje w ko nsoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SupereK 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nic mi nie wyskakuje normalnie mogę grać Down... Nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 yyy? Multi konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SupereK 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 DashA nie rozumiem ciebie z tym multi konto co to jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Przedchwilą pisałeś z Justy Flyy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Just Flyy 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Tak wiem... Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ssy są czyste, zamykam temat. Radze ci nie używać więcej niż jednego konta bo dostaniesz bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi