Andre 459 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Andre: Hej. Na sam początek wywiadu przedstaw nam się. Powiedz jak masz na imię ile masz lat i skąd pochodzisz? Lala: Witam. Mam na imię Agata, 10 marca skończę 21 lat, mieszkam na Śląsku. Andre: Powiedz nam jakie masz zainteresowania? Lala: Interesuję się fizjoterapią, różnego rodzaju masażami oraz anatomią człowieka. Z takich mniejszych zainteresowań to piłka nożna,koszykówka,pływanie. Andre: Hmm... masaże ^ ^. Kim chciałabyś zostać w przyszłości? Lala: Tak tak, każdy tak reaguje No z racji tego, że studiuję właśnie fizjoterapie i masaże to chyba masażystką lub coś z tego pokroju Andre: Masz rodzeństwo? Lala: Brata, starszego o 3 lata z którym mam świetny kontakt. Andre: Jakiego gatunku muzyki słuchasz? Lala: Na co dzień słucham rapu. Do innych rodzajów muzyki to tylko tańczę w klubie, na dyskotece Andre: A masz swoją ulubioną piosenkę, którą słuchasz praktycznie codziennie? Lala: Oczywiście, a nawet dwie. Paluch-bez strachu, oraz KaeN feat. Gosia Kutyła- Mimo wszystko. Andre: Posiadasz zwierzątko? ;> Lala: Psa rasy York(taki szczurek ), oraz ptasznika. Andre: Co lubisz robić w wolnym czasie? Lala: Mam dużo przyjaciół i znajomych, więc raczej wolny czas spędzam właśnie z nimi i z moim facetem. Wychodzimy często na miasto, miło spędzamy czas. Ale są też takie dni kiedy wolny czas wolę spędzić siedząc w domu i oglądając filmy lub grając właśnie w cs'a Andre: Masz swój ulubiony film lub serial, a może książkę? Lala: Serial to Skins wszystkie sezony, filmu ulubionego raczej nie mam a co do książki to aktualnie czytam 50 twarzy Greya i nawet mi się spodobała Andre: Przejdźmy teraz do pytań związanych z cs'em. Powiedz ile lat już w niego grasz? Lala: O kurczę, przygodę z cs'em rozpoczęłam będąc w gimnazjum bodajże 2 klasa. po drodze była oczywiście przerwa która trwała chyba 5 miesięcy. Andre: Jak to się stało, że zaczęłaś grać na CSC? Lala: Z racji tego, że zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek to będąc na lekcji informatyki namówili mnie żebym spróbowała no i tak zostało. Andre: Jak oceniasz aktualną atmosferę panującą na forum? Lala: Trochę martwi mnie to, że coraz więcej osób rezygnuje z rang, ale ogólnie myślę że jest wporzo. Andre: Jaki serwer według Ciebie najlepiej prosperuje? Lala: Moim zdaniem CoD 350. Andre: Dlaczego wybrałaś sobie nick "PLNY Lala"? Lala: Hmm, w sumie to nie wiem może po prostu dlatego że podobają mi się ubrania tej marki Andre: Ulubiony serwer? Lala: Aktualnie CoD 350, wcześniej FFa. Andre: Dlaczego przeszłaś z FFa na CoD 350? Lala: Pamiętam, że FFa pewnego dnia było offline i postanowiłam pobawić się na jakimś innym serwerze i tak jakoś zostałam. Andre: Powoli będziemy zbliżać się do końca. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić? Lala: No jasne, Siwego, Rybaka, -.-, Konia, Booma, BlazE, Dashe, Ciebie oraz wszystkich tych o których zapomniałam. Andre: Dziękuję Ci za poświęcony czas. Trzymaj się Lala: Również dziękuję. Na razie Wywiad krótszy niż inne, ale cóż. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ptasznik - fuj ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Spoko Wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 może zapamiętam twoje imie w końcu dzięki za pozdro masażystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ptasznik - fuj ;d Mam to samo, przeraziła mnie myśl o ptaszniku Wywiad spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jak dla mnie to super PS jak duży rośnie ptasznik bo zastanawiałem się nad zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 O mnie,Lala zawsze zapomnisz :C . Wywiad dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Przepraszam no, tak na szybko wypisywałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Też pozdrawiam like za wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Lalka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi