V.I.P! 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Co robi blondynka chodząca koło wanny? -Szuka wejścia Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Rudy spał z dziewczyną w łóżku...Piętrowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dlaczego słońce poszło do ginekologa? Bo zaszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 -Jak czują się ogórki w śmietanie ? -Mizernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 - Co robi cygan kiedy widzi na sygnalitorze zielone swiatło ?- Jedzie- A gdy widzi czerwone światło ?- Też jedzie. Od cygana zawsze jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Siedzą dwa gołębie na dachu - jeden grucha - drugi jabłko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 - Dlaczego obcinają dzieciom nogi w Somalii?- Żeby nie chodziły głodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beathers 0 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Co ma murzyn białego?? Wlasciciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Wchodzi Jasiu tataty a tata się mastusrbuje. Jasiu: tato co rabisz ? Tata : jest misiu nie ma misia Jasiu poszedł do siebie a tata nagle słyszy krzyk Jasia . Tata: Jasiu Jasiu co się stało ? Jasiu: bo bawilem się jest misiu i nie ma misia, misiu nagle mnie oplul a ja go ugryzlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 -Dlaczego w Afryce nie piją alkoholu?- Bo nie pije się na pusty żołądek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja mam taki trochę nie śmieszny ;> Idzie samobójca nad rzekę się powiesić. Zawiązał sznur na gałęzi, oplątał wokół szyi i zawisł, lecz gałąź pękła. Mężczyzna ledwo co wychodzi z rzeki i mówi: KUR*A, prawie się utopiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteeor96 1 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Co ma fryzjer w lodówce ? . . . . . . maszynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Czym się różni Rudy od Pszczoły? - - - - - - - - - - - - - - Rudy nie bzyka. xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polski_n00bek 0 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jak nazywa się murzyn w śpiworze? Czeko-tubka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jak się nazywa człowiek nóż? Janusz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parabole Tancza XD 12 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dzisiaj widziałem najszybszy sposób zasysania dznych-32GB w sekunde Odkurzacz wciągnoł mi pendrive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Idzie dwóch wariatów przez pustynię. Niosą drzwi od samochodu. Jeden mówi - Gorąco Ci? To otworę szybę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dlaczego jest biała czekolada? Żeby murzyn też mógł się dobrudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Co ma murzyn białego ? Właściciela B-l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Czemu blondynka ma na stole pustą szklankę i szklankę z wodą? Bo jak się jej chce pić to pije z tej drugiej a jak nie to pije z tej pierwszej D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jak kujony mówią spierdalaj? -Uciekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Kupiłem dziewczynie drinka i wiecie co zrobiła? Podziękowała i wręczyła go swojemu chłopakowi. Normalnie bym się wkurzył, ale zabawnie było patrzeć, jak ten kretyn pije drinka z tabletką gwałtu. Autor:Czarny Humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Podchodzi pewien Pan do blondynki i pyta masz ochotę na trochę "magi" ze mną ?blondynka zdziwiona odpowiada "magi" ? (No co Pan) tak "magi" idziemy do mnie wsiadasz na mnie , rżniemy się , a potem spadasz hehe Edytowane 2 Listopada 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 No.1 suche jak pięty Mojżesza w dodatku na czerwono i wielką czcionką :x -Co robi saper na polu minowym? -Witaminy :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 co robi garen na stacji ?? - - - - - - - - Tankuje hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi