Daniel.! 793 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Wklejajcie tutaj jakieś suchary ;d Dyskoteka w Krakowie. Facet przy wejściu, ochroniarz go pyta: - Ma pan pistolet? - Nie mam. - A może siekierę? - Nie mam. - Nóż? - Nie. - A kastet? - Nie. Ochroniarz rozbija butelkę po piwie, podaje facetowi tulipana: - Ja pier**lę, to niech pan chociaż to weźmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Co mówi informatyk gdy dostanie pendrive'a na urodziny? -Dzięki za pamięć xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 SZKOŁA JEST JAK FILM I TELEWIZJA!Geografia-Discovery ChannelW-F-Szkoła PrzetrwaniaReligia-Dotyk AniołaChemia-Szklana PułapkaFizyka-E=mc2Historia-Sensacje XX wieku (Sensacje 20 wieku)J.Polski-Magia LiterMuzyka-Jaka to Melodia?Lekcja Wychowawcza -Na każdy tematPoprawka-Stawka większa niż życieNowy w Klasie-Kosmita E.TOstatnia ławka-Róbta co chceta Pan Konserwator-McGyverWyrywanie do Odpowiedzi-Losowanie LOTTOwywiadówka-z archiwum Xwakacje z rodzicami-FamiliadaWoźny-Strażnik TeksasuKorytarz Szkolny-Ulica SezamkowaPowrót taty z wywiadówki-Wejście SmokaSzkoła:Świat według Kiepskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Co arab dal dziewczynie na urodziny ? Bombonierkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Pani do Jasia na lekcji polskiego:- Jasiu, powiedz co to za przypadek: Spadłem z krzesła.Jasiu:- Bolesny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Przychodzi mama do Syna i pyta się- Synu Czy ty masz problem z narkotykami- Nie, dzwonie i mam.:DDD już cieszcie sie póki sie rozkręcam hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Przychodzi baba do lekarza z pługiem na głowie A lekarz do niej: Orzesz ku**a:D:D:D Następnym razem będzie warn. ~Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Informatyk opowiada znajomym informatyką jak spędził ostatni wieczór. Opowiada że widział za**bistą laskę i że poszli do niego. Laska kładzie się na stole obok laptopa i się powoli rozbiera. A jego kolega na to: NIE PIE**OL! KUPIŁEŚ NOWEGO LAPKA? JAKI PROCESOR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Moderator to sa dowcipy i nie warnuj za przeklenstwa... Dlaczego niewidoma nastolatka bierze narkotyki? - Bo nie widzi w tym nic zlego ; Do pokoju syna ktory sie masturbowal wchodzi matka i go przylapuje syn wkurzony i przestraszony mowi do matki - moze nauczyla bys sie pukac A matka do syna: - Ty tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Co robi traktor u fryzjera?- WarkoczeGdzie jest najwięcej witamin?-w apteceCo robi Jezus na rondzie?- nawraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 jaka jest milosc rosyjsko-ukraińska? Bezgraniczna :< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jak się nazywa żona Popa?- PopażonaCo robią mechanicy subaru w warsztacie?- Rozkręcają imprezęCo zrobi Ci doktor nad morzem?- Pomorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Spr!Nt^^ 3 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Mama pyta Jasia - Jasiu czemu nie kolegujesz się już z Tomkiem A Jasiu na to - Mamusiu a chciałabyś zadawać się z kimś kto pali,pije i przeklina ? Na to mama- No pewnie że nie Jasiu Jaś - No właśnie mamusiu Tomek też nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Szły dwa węże przez pustynie jeden mówi zatrzymaj się nie czuje nóg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opalana się dwa penisy na plaży. Nagle jeden mówi: - idziesz się kompać? - nie jeszcze się poopalam - to popilnuj mi torby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Deszcz meteorytów, obserwują zięć i teściowa, zięć pomyślał życzenie, teściowa nie zdążyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Idzie Mozart i Bach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Siedzą 2 panowie i jeden pyta sie drugiego : - Wiesz co mówi dziewczyna do chlopaka z duzym.. ( cenzura) - Nie - Bo ja wiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ida dwa penisy przez miasto. Jeden mówi do drugiego - ale jest gorąco! - to zdejmij golfik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Teraz bardzo suchy suchar Jak nazywa się autobus z drewna?? Bambus Oraz jeden z najgłupszych sucharów jakich słyszałem Czemu ludzie w Afryce umierają na choroby?? Bo tabletki zażywa się po jedzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 *Pierwszy dzień w szkole* -Jasiu jak masz na nazwisko? -pyta pani -Moje nazwisko oznacza to co pani bierze codziennie do buzi^^ -odpowiada chłopiec -Nie denerwuj mnie! Chujowski!?. -Łyżkiewicz -,- *ba dum tss* *HA. * HA. * Ha.* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dlaczego niemowa został alkoholikiem?Bo nie potrafił odmówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dlaczego w Wąchocku krowy chodzą w kaskach? Bo co rano sołtys je na łąkę motorem wiezie. xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Idą trzy mrówki przez pustynie szukając oazy, aż w końcu pierwsza zdenerwowana mówi:- Idę w lewoNa to druga:- Idę w prawoA ostatnia: - Idę z wami.Lotto:W obozie, Niemiec wszedł na wieżę. Żydzi stali ustawieni w 6 rzędów po 6, nagle wystrzelono 6 naboi w różne kierunki, a po chwili słychać głos w megafonie:- W dzisiejszym żydolotku padły następujące numery.A jak już o kawałach (sucharach) to koniecznie trzeba to usłyszeć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dlaczego blondynka je ziemie? Bo grunt to zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi