ak^^misiek__47 9 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 przewiną bym wam kawal o żydach ale boje się ze go spale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufecik 9 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Co mówi informatyk po ślubie? - - - - - - - Pobieranie zakończone XD beke z tego miałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dlaczego dzieciom w afryce obcina się nogi? . . . . . . . . . . . . . . Żeby nie chodziły głodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Przychodzi mały Rumun do domu. Matka w drzwiach stoi i mówi: - chuchnij Mały Rumun chucha, a matka mówi: - jadłeś !? Jak popełniają samobójstwo w Etiopii ? Kładą się na tory i umierają z glodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Murzyn chciał zwierzątko-dostał raka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Kowalski pyta się szefa : -Szefie da mi pan urlop, bo teściowa przyjeżdża ? A szef na to : -nie ma mowy -wiedziałem ,że z pana dobry człowiek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redline 0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Idą dwa koty przez pustynie i jeden mówi - - - - - - - troszkę zadurza nasza kuweta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 -Pomorze ktoś? -Niestety, Mazowsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Rozmowa Szada [A] z Synem [A] Przynieś mi z wyluzowanej tej co daje spokój to co potrzebne mi ,lecz niekoniecznie ale muszę to mieć. Przynieść ci z sypialni telefon Tato? [A] Tak synu. Źródło(w komentarzach): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opan butan twoja stara oranguran, beeng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi