Andre 459 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Andre: Witam, tak jak zawsze przedstaw nam się, powiedz ile masz lat i skąd pochodzisz. Vernon: Cześć, mam na imię Patryk, jestem z Mielca (podkarpacie), w tym roku kończę 20 lat Andre: Jakie masz zainteresowania, czym się zajmujesz? Vernon: Interesuję się piłką nożną, siłownią oraz uwielbiam imprezować ze znajomymi Andre: Jak trafiłeś na CSC i dlaczego to właśnie on? Vernon: Wcześniej grałem na innym serwie, który padł i po prostu szukałem innego i trafiłem na CSC, a zostałem na nim ponieważ spodobała mi się atmosfera i klimat ; p Andre: Kto jest najbardziej pomocną osobą na CSC? Vernon: Przeważnie nie proszę o pomoc, ale jeśli chodzi o forum to -_- ,a na BF2 Siwy, Soot, Jay Andre: Dlaczego "Vernon"? Vernon: Jakieś 6-7 lat temu grałem w tibie i tam miałem taki nick i tak już zostało xd Andre: Jak zacząłeś "pykać" w cs'a? Vernon: Kiedyś kuzyn pokazał mi tą gre, ale nie za bardzo umiałem grać więc przestałem, a potem ze znajomymi zaczęliśmy grać dla beki i z czasem sie przyzwyczaiłem do csa Andre: Masz jakieś plany, żeby iść dalej z rangami? Vernon: Nie nie, po 1 nie mam aż tyle czasu, a po 2 nie zależy mi na karierze w csie więc admin mi wystarczy Andre: Jaki serwer według Ciebie najlepiej działa i jaki serwer ma najsilniejsza ekipę adminów? Vernon: Tutaj moja opinia się nie przyda bo gram tylko na bf2, ale mogę powiedzieć, że ekipa adminów jest spoko Andre: Jakie są Twoje ulubione filmy, trzy tytuły? Mogą być też seriale. Vernon: Oglądałem miliony filmów, ale jedne z moich ulubionych to wszystkie 3 części Championa, Niezniszczalni i Szybcy i wściekli, a jeśli chodzi o seriale to Skazany na śmierć i The walking dead Andre: Masz jakieś rodzeństwo? Jeśli tak to przedstaw ich nam ;P Vernon: Niestety jestem jedynakiem ; p Andre: Jakie były szalone rzeczy-wyczyny, których nie możesz zapomnieć z czasów dzieciństwa? Vernon: Pozwól, że to akurat zostawie dla siebie ale z tych "mniej hardkorowych" moge powiedzieć, że biegałem po fontannie w centrum przy ludziach za 20zł ; p Andre: Haha, no to niezłe . Jakie były Twoje najskrytsze marzenia, jako dzieciak i teraz? Vernon: Zawsze marzyłem o byciu piłkarzem, a szczególnie grać w Realu Madryt, a teraz myśle żeby skończyć szkołe, kupić jakieś auto no i dalej to już znaleźć prace i jakoś żyć Andre: Przy czym odprężasz się i zapominasz o wszystkim? Vernon: Przy muzyce i na imprezach przy alkoholu Andre: Muzyka, słuchasz jakiejś? Podaj pięć ulubionych kawałków. Vernon: Ogólnie to nie ograniczam się do jednego rodzaju, a jeżeli mam podać 5 ulubionych to niech bedzie Kaczor - ile dni, 50cent - candy shop, Deorro - yee, the original - trumpsta, Faydee - Saxobeat i wiele wiele innych klubowych nut Andre: Gdzie chciałbyś wyjechać, i co chciałbyś tam zobaczyć bądź zwiedzić? Vernon: Chciałbym wyjechać do Madrytu, zwiedzić całe miasto i obowiązkowo iść na mecz Realu Andre: Jakim samochodem chciałbyś wyjechać na ulicę? Vernon: Audi R8 Andre: Pijesz, palisz? Vernon: W okresach diety i siłowni nie pije (chyba że jest mega wixa), pale już pare lat. Andre: Tolerujesz fałszywość w ludziach? Vernon: Pewnie, że nie Andre: Jaka była Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa ? Vernon: X-men Andre: Powoli zbliżamy się do końca, czy chciałbyś kogoś pozdrowić? Vernon: Tak, pozdrawiam oczywiście Soota, Siwego, Jaya, MaTT'a, KROKA, Abarta, Shanell, Senroxa (niech sie cieszy) i reszte, o której zapomniałem Andre: Dziękuję Ci za poświęcony mi czas. Na razie. Vernon: Dzięki, trzymaj się ; p Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Bardzo ciekawy wywiad Andre oby więcej takich. Vernon ode mnie tez masz pozdrowienia:-P . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Lekko się czytało, choć momentami łapałem przestoje. Ogólnie na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Super wywiad Dużo pytań, fajnie dobrane kolory, ciekawy co najważniejsze No po prostu "+" dla cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Vernon: Tak, pozdrawiam oczywiście Soota, Siwego, Jaya, MaTT'a, KROKA, Abarta, Shanell, Senroxa (niech sie cieszy) i reszte, o której zapomniałem no jasne, o mnie zapominałeś. Lajk dla Andre i Vernon'a 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Bardzo fajny wywiad. Podoba mi się. ^^ Szczególnie pozdrowienia for me. ;D Andre, oby więcej takich wywiadów. ; ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 @Madzia<3 wybacz, nastepnym razem nie zapomne ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Wierzę w to 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWAT 2 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Fajne Mi się obecnie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dobry wywiad. Dużo sensownych pytań z czego można się dowiedzieć praktycznie wszystkiego o Vernonie. Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xomib 1 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 bardzo fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Xombit, należy się dla Ciebie warn za odkopanie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Xombit, należy się dla Ciebie warn za odkopanie ;/ a tobie nalezy sie nauka pisania bo chyba nie tak ciezko przepisac 5 liter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: stare Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi