Cris 0 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Witam Dostałem bana niby za podszywke gracza Dame chociaż nim nie grałem 1. Nick w grze $hooteR^^ 2. Wycinek z konsoli Server # 57 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dame [AMXBans] Reason : ' Podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you 3. serwer #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl | Pukawka.pl4. link do bana nie wiem o co chodzi z tym punktem Liczę o pozytywne rozpatrzenie prośby o UB Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=18104 < Nie grałes na nim? a tu jest ban na ten nick, więc? Dame to admin wiec zgodnie z regulaminem za podszywke pod admina jest ban permanentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris 0 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Prawdę mówię że nie grałem na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 a co pisze w./wycinek z konsoli i AMXBans? nie $hooteR^^ lecz Dame. Admin banujący powie jaki nick banował. jeżeli nie twój do 24h dostaniesz UB. EbrO_SkY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Grałeś na nicku Dame i ten nick właśnie banowałem, nikogo tu nie oszukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 No - Brak UB. Jeżeli ci zależy na grze jeszcze na CSC > http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/?view=getnewpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi