KyprioN 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: SK.Kypri0N` 4.Data i godzina: dzis z 3 min temu 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/z2qHF/Desktop.rar 6.Opis sytuacji: no staty 19 0 i admin robi mi ss juz chyba 2 raz wstawiam albo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie ma bana w AMXBans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyprioN 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ale wiem ze ss mi zrobil admin a potem cos mnie wywalilo to myslalem ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pukawka dziś poprawiała baze danych.... // I bany sie nie zapisywały przez chwile w AMXBans, jak były screeny to screeny szly z automatu natomiast ban nie, a kick dostałeś od admina. Bana nie masz SS czyste, cls/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi