soot 306 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Redaktor: Soot (brązowy) Bohater: CSC Daniel (zielony) 1) Witaj CSC Daniel, zgodzisz się abym przeprowadził z tb wywiad? Cześć, oczywiście. To jest dla mnie zaszczyt 2) Więc, zacznijmy od przedstawienia się , powiedz ile masz lat , gdzie mieszkasz i jakie masz hobby? No to zwie się Daniel, mam prawie 16 latek i chodzę do 3 gimnazjum. Pochodzę z Kraśnika (miasto koło Lublina). Moje hobby to oczywiście komputery, gry no i lubię czasem pokopać piłkę. 3)Może opowiesz nam coś o swoim miejscu zamieszkania , można w nim cos ciekawego zobaczyć ? Kraśnik chyba najbardziej słynie z wyrobu cegieł. Co roku jest taki festiwal "Kup Pan cegłę", gdzie można spróbować zrobić własną cegiełkę. Jest tu dużo muzeów np: "Muzeum 24 pułku ułanów", zabytkowe kościoły itp. 4) Powiedziałeś nam wcześniej ze lubisz gry komputerowe, jaka jest twoja ulubiona gra ? Moja ulubiona gra to GTA IV, CS 1.6 oraz Global Offensive. 5) Trochę odbiegnę teraz od tematu, Napisz nam czy masz rodzeństwo a jeśli masz to jak ma na imię. Mam 2 siostry. Natalka ma 20 lat a Magda - 26. 6) A czy posiadasz może zwierzątko domowe? Miałem kiedyś rybki i chomika ; d. Aktualnie nie mam 7) Które wymagało większej opieki ? Wiadomo, rybki . Wymiana wody, karmienie, mycie akwarium itp Jakiego gatunku muzyki słuchasz ? Ogólnie mówiąc to wszystkiego co wpadnie w ucho a ulubiony gatunek to hip-hop, electro i klubowa. 9) Z tych poszczególnych gatunków muzycznych co wymieniłeś masz może ulubionego rapera/dj/zespół? Ulubionych jest wielu. Trudno wymienić 11) Masz może dziewczynę ? Aktualnie nie 10) Jaki jest twój ulubiony kolor ? Zielony 12) Jaki jest twój ulubiony film/serial? Ulubione to głownie klasyki "Zielona mila", "Skazani na Shawshank" a serial to "Skazany na śmierć" i parę jeszcze innych. 13) No dobra, powiedz nam co najbardziej cenisz w ludziach ? Głównie to szczerość i punktualność 14) A jeśli chodzi o ideał dziewczyny według cb jaki by on był ? No to tak: miła, mądra, inteligentna, kreatywna, "nieplastikowa" i uśmiechnięta 15) Dobra przejdźmy teraz do pytani o cs-ie. Opowiedz nam jak trafiłeś na nasza sieć serwerów cs-classic ? Trafiłem przypadkiem (8 maja będzie dokładnie rok) - szukałem jakiegoś DeathRun'a co gra mało osób i tak właśnie trafiłem sieć. 16) Na którym z serwerów cs-classic dostałeś po raz pierwszy admina ? Na DeathRun'ie, potem na CoD 4k i teraz CS:GO 17) Co sądzisz o administracji cs-classic ? JEST ZAJE@!#$ 18) Na naszym forum jesteś moderatorem powiedz nam czy jest to trudne zajęcie oraz czym taki moderator się zajmuje? Moderowanie to nie jest trudna rzecz . Wystarczy 30 min aby wszystko ogarnąć. Moderator zajmuję się dodawaniem warnów jeśli ktoś złamie regulamin, przenoszeniem tematów do archiwum lub do kosza no i przede wszystkim pilnowaniem porządku na forum 19) Najlepszy H@ ? Najlepszego nie ma. Oboje są bardzo ważni 20) Z tego co wiem to grasz na paru naszych serwach powiedz nam czy admini dobrze wykonują swoją prace , czy mogli by się jeszcze bardziej postarać ? Ogólnie to teraz mniej gram, ponieważ wkrótce są egzaminy ale myślę, że wszyscy się starają być jak najlepszym adminem 21) Jaka jest twoja ulubiona bron w cs ? Ulubiona to AK 47 oraz M4A1-s 22) A mapa ? De_dust 2, inferno, nuke i train. 23) Dobra ostatnie pytanie z kim się najbardziej dogadujesz na forum? Dobrze dogaduje się z Ohiwkiem, Kryptonem, Komarem, Sutkiem, Młodym, SIwym 24) Ok, dzięki za wywiad, niedługo zapewne zobaczysz go na forum , a teraz możesz pozdrowić kogo tylko chcesz. Chciałbym pozdrowić: Ochiwka, Muchę, Magdę, Siwego, Kryptona, Małolata, Młodego, Shanell, Ilonkę, Suta, Wnuczka, Kozaka, Wilka, Vernona, Gazownika, no i wszystkich użytkowników forum 25) Dziękuję jeszcze raz za wywiad Również dziękuje Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ja też miałem rybki, i kota i w ciągu 1 dnia wszystko "odeszło" kot zjadł rybki, posiedział koło 30 min i zdechł ;d chyba sie zadławił Kamil, natępnym razem ten wywiad bardziej "urozmaić" - lepsze pytania Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Sam jesteś ten gazownik Jest Like. Ciekawy wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Lajk i dzięki za pozdro i tak na marginesie Daniel... Andre, a nie wnuczek ;d xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Moja rybka popełniła samobójstwo wyskakując z akwarium ;x. Wywiad fajny, dzięki za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 spoko wywiad dzieki za pozdrowienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 zaraz ci dam ohiwka xD Łapaj lajka redaktorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Bardzo fajny wywiad. ;D Podobał mi się szczególnie o dziewczynie "nieplastikowej" ^^ i dzięki za pozdrowienia. ; ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 dzieki za pozdro koksie ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Spoczko wywiadzik ;D (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 wywiad ogólnie ładny ale po co to numerowanie pytan ;> mysle ze to zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Fajnie jest Dziękóweczka za pozdrówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wywiadzik fajny, łapka w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ogólnie wywiad w porządku w zależności od oczekiwań. Osobiście po przeczytaniu go zapamiętałem dwie, maksymalnie trzy rzeczy - przez co oceniam na średni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi