mouse 45 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam...mam problem i sprawa wyglada tak: dostalem dzisiaj przed 17 bana ze niby mam jakies czity..ok zaczalem szukac demka bo nie pisalo w konsoli zeby wrzucic ss...na poczatku nie moglem znalezc demka ale w koncu siue udalo....problem jednak polega na tym ze przy robieniu demka zwiesil sie cs. czytalem o tym na necie i wy pewnie tez wiecie ze wtedy pojawia sie problem.... najgorsze jest to ze ten plik z demkiem jest pusty i zajmuje 0 kb. co mam teraz zrobic?? dodam ze juz raz mialem robione ssy 12 kwietnia tego roku i bylem czysty wiec jestem chyba wiarygodnym graczem. pomozcie albo odbanujcie i nastepnym razem róbcie ss. Dzieki i jestem CZYSTY jak cos to admin jimmy chyba mi dal tego bana. licze na pozytywne zakonczenie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=23393 A od kąt demka są u graczy? Jeżeli admin robi screeny to są u cb, jeżeli kręci demko to ma w swoich folderze cstrike. Czekam na demko od jimmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 no to ja tez czekam bo czlowiek by sobie chcial pograc gra uczciwie a tu tyle czasu na ub sie czeka....jimmy dajesz dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Pierwsze zastosuj się do wzoru, a później czekaj. http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Nick: mouseLink do SSów: nie mialem robionych ss-owWycinek z konsoli(bez IP)*: w tym momencie juz nie posiadam wycinkaSerwer: dd2Link do bana: w amx_ban pisze ze nie mam bana wiec nie wiem gdzie ten link @M@JKI H@RDCOR Wycinek z konsoli: Wejdź na serwer na którym dostałeś bana-->wywali Cie-->konsola i powinien być wycinek Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) majki nie wywala mnie bo mam zmienne ip i juz mógłbym grac ale nie chche grac na aktywnym wiec czekam i czekam....dajscie ub bo bym sobie zagral Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez M@jki H@rdcor No to czekaj na to demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 To ja już sam nwm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Demko czyste, UB Admin też człowiek nie maszyna, zdarzają się mu pomyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi