Osama 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: Osama aka BaoBao 2.Nick admina/gracza który zawinił: MeX_Pl 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 19:56 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Primox http://speedy.sh/yFVe5/de-dust20006.bmp -dowód kto reklamował ... 6.Opis sytuacji: Ban za nic... niby za reklame ale nie ja reklamowałem tylko inny koleś Server # 274 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Osama Aka BaoBao [AMXBans] Reason : ' Reklama ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 48275000 ' [AMXBans] Your IP : ' nie podam ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Proszę o UB dla tego Gracza. Przyznaje się popełniłem błąd, nie temu graczu dałem bana. Proszę o zrozumienie. Osama wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osama 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dobra wybaczam poznaj moje dobre serce >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi