Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Chciałam wejść na serwa DD2 i od razu wyskoczyło mi "jesteś zbanowany". W konsoli było napisane BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 173[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : BakixPompa[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 649590385 '[AMXBans] Twoje IP : ' 94.251.216.135 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. A mój adres ip to 82.177.28.255 i nick, na którym gram to - Weronika. Nie mam pojęcia o co chodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 http://download.cs-classic.pl/ Zmień CS'a na ten albo na inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi