2k8.CBR 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: 2k8.CBR2. Czas bana: FOREVER3. Data zdarzenia: 25.04.2014 16:454. Mapa: DD25. Admin banujący: NIE ZNAM (nie pisze)6. Opis sytuacji: Dostałem bana na zawsze powód czitujesz.7. Dowody:8. Wycinek z konsoli:Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Śmiech na sali. Gram czysto i gram na steamie ,ale admin widać pro OGAR nawet steam nie ma (najprawdopodobniej) i banuje nawet ssów nie robiąc. Pozdrawiam i czekam na odwołanie chyba ,że admin wyskoczy z demkiem to sami oceńcie. Gram na steam i gram czysto pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ja nie wierze w to co oni pisza tu jeszcze w temacie skargi heh zalosni jestescie , pograjcie tyle co ja a temat o ssach bd miec za soba nie robi sie ssow 100%-owym odpalencom , nie trzeba skarg zeby zobaczyc ze takie zwykle boty jak wy nie umiejacy grac czysto aktorza z dopalaczami , pozdrawiam Jimmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondris 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Podpinam sie pod temat. Jimmy który z niczego nie trafia banuje na prawo i lewo (mi tez się oberwało) Jimmy przy okazji. Nieznajomość regulaminu Adminów nie zwalnia z jego przestrzegania 3.Admini: * Administrator ma świecić przykładem, być okazem wzorowego gracza. * Admin ma obowiązek ukarać gracza, który łamie regulamin serwera. * Admin podejrzewający gracza o cheaty, ma obowiązek zrobić SS lub nagrać demko. * Zabrania się nadużywanie say@ czyli tzn pisanie na HUD. * Adminowi nieprzestrzegającego regulaminu, h@ ma prawo usunąć bez zwrotu kosztów admina. * ADMIN ZAWSZE MUSI MIEĆ DOWÓD, GDY BANUJE GRACZA. *Jeżeli admin używa wspomagaczy jesteśmy o tym przekonani na 100% takiemu adminowi rozpisujemy demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k8.CBR 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jimmy smieszny jesteś ty chociaż steam masz? Ja czekam na wypowiedź H@ oraz oczekuje ukarania pseudo "ADMINKA". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1404251608-de_dust2-1398434880-1398436380.zip demko z HLTV godz 16:45 ban 2k8.CBR czyli bedzie gdzies wczesniej widoczne jak gra czlowieczek Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez M@jki H@rdcor Demko ma być rozpisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k8.CBR 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 HMM to mogę UB ? A co to Jimmiego to powiem tyle kup se steam i rozrozniaj skill od haxów Pozdrawiam bez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 O tym zdecyduje już UbTeam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 hahahaha , co ma steam do rozruzniania czitow ? albo takie wasze texty o widze jaki admin ostro ma postow i czas na forum .... porownanie *uja do palca czy dostaniesz UB to zadecyduje UBTeam dla mnie to moglbys dostac ale kopa w dupe , a co steam daje Ci skilla ? hahahah wez wyjdz tylko sie osmieszasz , jest 75 % wiecej NSow lepszych od steam-owcow wiec klauna z siebie nie rob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja tam nie widziałem żeby jimmy był z jakiejkolwiek strony złym adminem. -Nie banował za nic -Zachowuje się normalnie jak na admina przystało HMM to mogę UB ? A co to Jimmiego to powiem tyle kup se steam i rozrozniaj skill od haxów Pozdrawiam bez odbioru 2k8.CBR Forum jest miejscem publicznym a ty nawet dobrze wypowiedzieć się nie umiesz "se" I piszesz skargi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 2k8.CBR2. czysty jak łza o czym my tu mówimy dajcie mu UB raz dwa a nie ,,pieprzycie głupoty'' zaprzeproszeniem, że na haxach gra. Jimmy często jest tylko jednym adminem na cały serw i czasami po prostu może nie ogarnąć. Jest tylko człowiekiem nie robotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 a linku do bana to nie poszukasz.. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi