Mandarynkowy Potwor.! 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nick: Mandarynkowy Potwor.! Link do SSów: Ss'y nie zostaly mi zrobione.Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mandarynkowy Potwor.! [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 69472793 ' [AMXBans] Twoje IP : ************ [AMXBans] =============================================== Serwer: Only De_Dust2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=24751 Administrator Strzelil mi Bana Permamentnego za dobra gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Admin ma 24h na wstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Ja dawałem bana i tutaj był błąd z mojej strony, zły klawisz ("Godzina zrobiła swoje). UBJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi