MasterSwistu 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nick:MasterSwistuLink do SSów:Nie mam ...Wycinek z konsoli: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : MasterSwistu ==== Admin : Doskonaly Strzal Milordzie ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 04/27/2014 - 21 : 57 : 4 Serwer:#2[FFA] Cs-Classic.pl| | Pukawka.plLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=25113 SSy szukałem z 25 minut po całym kompie i nie znalazłem więc raczej ich nie moge wstawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz do -_- Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi