eiden7 49 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jeżeli wpadłeś w cug, jeżeli masz problemy z piciem wódki, jeżeli czeka Cię kolejna impreza, a twój przełyk znów wspomina ostatnią - to ten przepis jest właśnie dla Ciebie!Składniki:- Chleb- masło- saszetka herbaty- wodaPrzygotowanie:1. Kroimy chleb (jeśli mamy niekrojony), a następnie smarujemy masłem od 4 do "ile dacie radę" kromek.2. Zjadamy cały tłuszczowy posiłek, który pomoże żołądkowi w walce z wypalonymi częściami od nadmiaru alkoholu.3. Gotujemy wodę i zalewamy kubek z herbatką.4. Wypijamy ją w bardzo ciepłym stanie, wrzątku nie polecam, ale tak by poparzyło nam język.5. Cieszymy się kolejną flaszką wódki!Sposób sprawdzony przez anonimowe osiedle z Bełchatowa, poleca EN7! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 To widać grubo dawali w rurę Ci anonimowi xd.Dzięki, może się przydać za 3 dni ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Anonimowe, bo nie wiem czy mogę w takim świetle ukazywać twarze kolegów, ale sposób sprawdzony w 100%. Jedynie zapomniałem dodać, że może nie działać z alkoholami powyżej 90%.Btw. Za to dziś człowiek ma tak zniszczony układ pokarmowy, że dużo już nie wypije. Ekonomia ponad wszystko - jak to sobie mówię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 dobre dobre, czas to sprawdzić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi