szprej2k12 0 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nick: szprejovsky2k12Link do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: jest poniżej.Serwer: nie wiem. chce sobie wbic na BF2 a tutaj niespodzianka.Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=26732==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : CYGANSTOLEMYBIKE==== Admin : Hajdzik==== Powod Bana : Czitowanie==== Wygasa : Nigdy ( od 05/02/2014 - 13 : 40 : 42 ) Kicked by Console: [NeoBans] ZbanowanyKicked :[NeoBans] Wchodzę sobie na BF2, dobra wszystko dobrze, i tu nagle - puf! Wyskakuje to oto okienko. Nie wiem o co chodzi. Pierwszy raz chciałem wbić sobie na BF2, i nie moge. Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wiem ze nie powinienem sie wypowiadac ... Ale jeżeli masz zmienne ip to widocznie trafiles na takie na którym ktos juz dostał bana na naszym serwie ... A jezeli masz radióweczke czy cos too miałem ten sam problem.. Są te same porty i Niby inne ip ale gdzies tam w głownym supporcie takie same.. I na tym zarabiają pieniadze.. dajac kilku osobom jeden internet a każdy płaci za siebie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szprej2k12 0 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Zmiennego ip nie mam... Możliwe, że ten typ ma i trafił na moje.. Ja to już nie wiem.. Dajcie mu UB bo chciałbym pograć. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jeżeli nie masz steama UB nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szprej2k12 0 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 STEAM mam oczywiście. steamcommunity.com/id/mtn1g oraz w profilu jest moj sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Czysty. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi