Kapiszi 0 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Nick: Keyser Söze Link do SSów: http://www.speedyshare.com/eYpaa/Desktop.rar Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Keyser Sze[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 15354674 '[AMXBans] Twoje IP : ' xxxxxxxxxxx '[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=28371 Serwer: DD2 Opis sytuacji: Tłumaczyć nie trzeba, że gra musiała być nadwyraz dobra, skoro zostałem posądzony o cheaty, pochlebia mi to. Moje 3 podejście do serwera rozegrane 3 rundy i znów screeny. Czy admin nie mógłby się chociaż wysilić z nagraniem demka? Na serwerze latają non steamy ze statami 40:10 (nie posądzam nikogo z góry o cheaty), ale admin skupia się na kimś kto dopiero wszedł (góra 3 rundy)? Pewnie jest to wynikiem tego, że akurat to On został zeskanowany, co z resztą Twój poprzednik Blu opisał dokładnie w poprzednim odwołaniu. Jeżeli tym razem też przyjdzie mi czekać 4 dni na UB, to raczej nie zachęci mnie to do powrotu (pewnie na tym nie stracicie). Chciałbym jeszcze nadmienić, że wbrew pozorom mapa DD2 jest dość popularna i nie powinny Was dziwić "niestandardowe" skany bądź modelowanie po bramie. Gdyż połowę "ogarniętych" graczy nie domyśla się nawet, że ich kroki są słyszalne na dość dużą odległość . . . To tyle, jeżeli chodzi o moją obronę. Ps. Robić screeny na początku rundy kiedy ledwo na środek się wybiegło? Mało rozsądne, ja na Twoim miejscu poczekałbym na gorętszą sytuację, ale cóż, hapaj screeny. Ps2. My bad, wrzuciłem z poprzedniego bana, tym razem jest 5 (nie 10) i z dzisiaj a nie sprzed kilku dni, tego pewnie nie zauważyłeś Sherlocku. Edytowane 6 Maja 2014 przez Kapiszi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Masz wrzucić 5 ssów z tej akcji, a nie wszystkie z tej mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 UB Masz o 1godzine do tyłu zegarek na komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi