Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'info z tsa'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:76676324'[AMXBans] Your IP: '185.28.248.10'Milord chyba sobie jaja robi :)jak mi to udowodni to dobra:)ale ban z dupy wziety,udowodnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad06fd39667a5609.html 1 SS jak pisali o swoim ts-ie podczas gry. Przez mikro tez o tym bardzo czesto wspominali a Regulamin mowi jasno ze TS ; Perm Team Speak to jest prawie jak WH jak Dla mnie permy zostają . edit : Tyle zysku ile w pysku oraz AFTERPARTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tak jest ! Info z TSA to jak WH wiec dla mnie ban zostaje , udowodnic mozemy a no HLTV patrzy na serwerze i wyjdzie jak po modelu bylo jechane : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 jak co to POTEM ts i gramy" POTEM POTEM POTEM kto ci pow ze bede gral na tym serwerze? a gadalem z afterparty na mikro?skad mozesz wiedizec jak ty byles w CT a ja w TT,to widze ze masz genialny sluch:)gosciu ty myslisz ze jak ja gadam na tsie to ja kurde gadam o grze?ahhaha smieszny jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Potwierdzam słowa milorda byłem na serwerze i też widziałem te zdarzenie, dodać można że ich zachowanie było po prostu żenujące. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 jak co to POTEM ts i gramy" POTEM POTEM POTEM kto ci pow ze bede gral na tym serwerze? a gadalem z afterparty na mikro?skad mozesz wiedizec jak ty byles w CT a ja w TT,to widze ze masz genialny sluch:)gosciu ty myslisz ze jak ja gadam na tsie to ja kurde gadam o grze?ahhaha smieszny jestes hmm nie gralem przeciez ciagle czasem spect . siedzialem sobie to w TT i w CT sluchalem czytalem nie komentuj juz prosze ale juz sie troche zaczynasz motać we własnych słowach " gosciu ty myslisz ze jak ja gadam na tsie to ja kurde gadam o grze?ahhaha smieszny jestes " czyli ze juz jednak cos z ts-em bylo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ej ej UDOWODNIJCIE ze w CZASIE GRY bylem na TSIE POWTARZMA W CZASIE GRY!!!!!!!!!!!!tacy jestescie .....jak ja PISZE ze POTEM GADAMY na tsie a nie teraz to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Proponuje jeszcze warna za nie zastosowanie się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Proponuje jeszcze warna za nie zastosowanie się do wzoru mam juz ich kilka:)a ty sie po co wypowiadasz jak to moj ban a nie twoj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Możecie to jakoś udowodnić, że podczas gry ktoś dawał mu info przez ts'a lub inny komunikator głosowy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 z tego obrazka nic nie wychodzi:)Tak jak pisał DUDEK mozna zobaczyc HLTV:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Milord ten ss nie wnosi nic do tego bana. "jak co to POTEM ts i gramy" nie wiemy czy miał zamiar u nas grać, czy np. w lol'a lub inną grę. Jak będą jakieś lepsze dowody na PW/GG mi je zgłosić. Tym czasem UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi