Gość Ketchup12 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Siemanko , wczoraj wrzuciłem ss-y i jeden z nich był cały czarny . Oczywiście UbTeam sądził że jest przerobiony więc nie dostałem ub . Gram na waszej serwerowni 2tyg ponieważ jest miła atmosfera i przyjaźni gracze dlatego też proszę o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 UbTeam mogło zarzucić graczowi modyfikacje, ale myślę ze ten czarny ss jest od zminimalizowanego cs. Co do gracza, znam go. Nigdy nie był oporem, gra czysto i często. Stały gracz. Przepraszam, ze wypowiadam sie w temacie, w którym nie powinnam, ale uważam, ze gracz zasługuje na UB. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Za tego ssa ode mnie i Siwego UB nie dostaniesz. Możesz się coś zdziałać rozmową z -_-, ale co to da to nwm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ze wzgledu na Twoja dobra opinie na serwerze (wstawilo sie pare osob za Toba) i po rozmowie z Karolem prosze Dzial UBTEAM o odbanowanie Ciebie. Wierze ze nie czitujesz a mi zalezy na dobrej atmosferze na serwerze, dlatego dostajesz druga szanse. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi