Mary Mary 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nick: ''Legalize'' Mary Mary #Link do SSów: brakWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Hubert kosiarz [AMXBans] Powod : ' czity ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID Serwer: dd2Link do bana: już dawno pewnie go nie ma, bo nie wiem kiedy był ban. Od siebie : Tak, chciałem pograć na Waszym serwerze, bo szukam serwera na "stałe" zawsze latam to tu, to tam ... I w końcu postanowiłem wejść gdzieś na dłużej. Serwer się załadował, już wchodzę do gry i widzę bana? Ban oczywiście nie mój ... Ale te samo IP -_- radiówka mnie już dobija na koniec dnia ;/ Hmm... jest taka możliwość dania mi szansy? Nie czituję, tylko czasem używam wulgaryzmów .. jak mnie ktoś zdenerwuje. pozdrawiam, czekam na jakąs odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Bez SID nie ma UB, podaj SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Mary 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 podam tylko IP - 31.41.80.22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nie rozumiesz? mówie że bez SID nie będzie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 podam tylko IP - 31.41.80.22 Jeżeli nie wiesz gdzie sprawdza się Sid'a Otwierasz konsole klawiszem ` Wpisujesz: Amx_ip i kopiujesz oprócz IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Mary 0 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jak SID? skoro ja mam NS? to mi nie wyświetli przecież tego. Chyba, ze to jest only steam serwer .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Bez SID nie ma UB, nie masz nie pograsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Mary 0 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 24259 STEAM_2:0:1263300833 hmm ..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 a przepraszam.. ban był nadany przez AMXBans, rybak dawał. Czyli nie Neobans myślałem że masz zmienne IP. Rodzinka, czy ktoś tam odpalony był. UB nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi