konus123 13 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nick:konus123Link do SSów:przykro mi ale cholera nie dostałem ss'ówWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:190557Serwer:BF2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=36027 przeszukałem wszystki foldery w folderze Counter Strike 1.6 i nie ma żadnych ss,ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus123 13 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 potrzebuję pilnej pomocy bo serwer jest mega super a ja oberwałem bana tak z nikąd każą mi wstawić ss'y jak ja ich nie otrzymałem co mam robić w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus123 13 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 ps.Vernon jak nie umiesz banować ze wstawieniem ss'ow z gry to nie banuj bo przez ciebie nie otrzymam unbana a tych ss'ow nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: HLTV - UBJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi