Dobryskun 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ==== Zbanowany nick : Dobry skun ==== Zbanowane IP : 91.228.8.128 ==== Admin : Vernon ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 05/25/2014 - 14 : 50 : 20 ) prosze o ub ponieważ jestem czysty link ssy http://www.speedyshare.com/Pv2gD/ssy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 na twoje IP jest 5 permów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobryskun 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 <p>ale to nie ja gralem obiecuje w moim regionie z tej samej sieci chello każdy ma takie samo ip . Apo drugie admin wie kiedy robił ssy i komu więc nie widzę tutaj żadnych wątpliwości </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ale "chello" .. Bez SID nie ma UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobryskun 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Co to jest SID jeśli mogę wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobryskun 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 STEAM ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobryskun 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ale ja nie mam steam przykro miii ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyfriend 1 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 <p>to jest mój kuzyn mieszkamy jakieś 3 km od siebie i ja mam takie samo ip jak on to nie nasza wina że mamy takie samo ip i właśnie na połowie serwerów mamy bana chociaż na nich nie graliśmy to jest irytujące a teraz jeszcze taki przypadek że dostał ssy ma czyste i jest problem z ub masakra </p> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyfriend 1 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 nagle co zatkało was nie odpiszecie nie dacie ub co olejecie sobie to ?! bo wam cos nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśniłem "wam", bez SID nie dostaniecie UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi