pawlopicaso 0 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Nick: PaN^Link do SSów: http://speedy.sh/BzZt5/Nowy-WinRAR-archive.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : PaN^==== Zbanowane IP : 89.229.**********==== Admin : HoFmaN==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl==== Wygasa : Nigdy ( od 06/04/2014 - 09 : 21 :Serwer: FFALink do bana: brak Ten admin to nieogar... gram 3 minuty i SS bo go 2 razy zabilem, to jest admin? Zenada!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ma prawo zrobic kiedy chce ss'y po to jest admin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Nieogarem pajacu to ty jestes, moim obowiązkiem jest zprawdzić twoją gre. A moze przepraszam miałem cie zapytac czy niemasz dopalaczy? Pomyśl zanim napiszesz coś od siebie. Wiesz ilu graczy jest co graja nawet 1min i rozpierdalaja caly serwer bo są spaleni? Pewnie nie, bo jeszcze do tego nie doszedłeś. I 2 sprawa mnie możesz zabijać co każda kolejną runde, nie robi mi to problemu. Jeśteś lepszy ok, ciesze sie, trzeba uczyc sie od lepszych :disdain: 3 sprawa 1 screen jest nie z tego serwera. Wstaw prawidłowe screeny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlopicaso 0 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To są twoje screeny, dałem po prostu o 1 screen za dużo z innego serwa. Zrobiłeś mi 5 SS i są one tutaj, więc proszę zobaczyć, a nie kazać mi wstawiać jeszcze raz.. zprawdzic haha... nikt nie pisał nawet że jestem odpalony, nikt!! Po prostu przyznaj się szczerze że zrobiłeś screeny na złość, bo grały wtedy słabe osoby i miałeś staty na + a wbilem i Cie zabijalem i rashowalem to SS dostalem... pogralem 30 sekund, staty 5:2 i SS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 UB, nastepnym razem patrz co wstawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi