soot 306 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Redaktor : Soot Bohater: Gemciu 1. Cześć Gemciu cieszę się , że znalazłeś dla mnie chwilkę czasu. Na sam początek przedstaw się nam, powiedz ile masz lat oraz skąd pochodzisz? - Cześć, również dziękuję za chwilkę czasu poświęconego dla mnie. Mam 14 lat i pochodzę ze Śląska a tak dokładniej z Katowic.2. Opowiedz nam troszkę o swoim miejscu zamieszkania.- Mogę tylko powiedzieć że jest tu ciekawie pod względem kradzieży i różnych stylów architektonicznych starych budynków. A tak to nic ciekawego nie ma ponieważ jest to malutka dzielnica Katowic. 3. Jakie są twoje zainteresowania?- Interesuje się grami komputerowymi i sportem m.in siatkówką oraz piłką nożną.4. Trenujesz w jakimś klubie?- Tak nazywa się on UKS Źródełko5. Z nazwy wynika ze jest to uczniowski klub, więc jeździcie tylko na zawody szkolne?- Nie tylko ponieważ też jeździmy na zawody wojewódzkie lub miastowe. Oczywiście szkolne też.6. Jak oceniasz treningi oraz waszego trenera bądź trenerkę?- Treningi są łatwe ani ciężkie. Są dostosowane tak żeby można było się rozwijać w miarę szybko. Trenera mamy moim zdaniem bardzo fajnego.7. Jaki jest twój ulubiony sportowiec oraz drużyna?- Jeżeli chodzi o siatkówkę to nie interesuje się zbytnio meczami ani klubami. Co do piłki nożnej to moim najlepszym klubem jest Real Madrid C.F8. Co sądzisz o ich występie w lidze mistrzów?- Sądzę że w LM bardzo się napracowali, a ATM tego im nie zepsuje i zdobędą puchar Ligi Mistrzów.9. Przejdźmy teraz do twojego drugiego zainteresowania. Powiedz nam w jaki gry lubisz grać najczęściej oraz jaka jest twoja ulubiona gra?- Lubię grać w gry typu First person shooter – FPS. Najczęściej gram w cs'a, a najbardziej lubię Cod MW2, BF3 oraz Fifa13.10. Zostawmy temat zainteresowań. Opowiedz nam o swojej najlepszej przygodzie.- Niestety nie było takich najlepszych. Jedna z fajniejszych przygód to obóz sportowy, którego nie da się opisać ponieważ przez 1 tydzień była niesamowita beka11. A jako dziecko zdążyło ci się coś co pamiętasz do tej pory?- Tak, jechałem rozpędzony na rowerze i uderzyłem w płot przez którego przeleciałem , rower prawie rozwalony a ja lekkie zdrapanie. 12. Przejdźmy może do tematu szkoły. Powiedz nam jaki jest twój ulubiony przedmiot oraz dlaczego?- Polski, powód to zaje*ista nauczycielka 13. Chciałbyś coś zmienić w swojej szkole?- Raczej nie wszystko jest w porządku 14. Co robisz kiedy jesteś zły lub zdenerwowany?- Słucham muzyki m.in Iron Maiden, Nirvana, Rise against itd.15. A jeśli chcesz się wyluzować?- Też głównie muzyka , albo idę pograć w piłkę nożną na orliku.16. Jeśli wygrałbyś duża kwotę pieniędzy to co byś z nią zrobił?- Na pewno przeznaczył bym dużą sumę dla rodziny bo przecież nie będę takim chamem żeby wziąć wszystko dla siebie, a tak ogólnie to chciałbym sobie kupić nowy komputer , gitarę i wzmacniacz do niej. 17. Co zamierzasz robić po ukończeniu szkoły ponadgimnazjalnej?- Jeszcze nad tym nie myślałem ale sądzę że będę się kształcił na informatyka bądź elektryka.18. Masz może rodzeństwo?- Tak mam sześcioletnią siostrę.19. A jak ma na imię?- Basia20. Posiadasz jakieś zwierzęta domowe?- Niestety nie ale planuję kupić chomika.21. Jaki jest twój ulubiony film?- Szybcy i Wściekli 6 oraz Niezniszczalni 222. A serial?- Nie oglądam zbyt często telewizji23) Przejdźmy teraz do szybkich pytań: Dyskoteka czy domówka?- Raczej domówkaRomantyczna kolacja z dziewczyna czy impreza ? - Impreza, nie jestem jeszcze jakoś zafascynowany romantyzmem Komputer czy konsola ?- KomputerSamochód czy motor ?- Motor Miami czy Karaiby ?- KaraibyPijesz ?- Czasami piwko się wypiję ale rzadko.Palisz?- Kolega mnie kiedyś wciągnął w e-palenie ale skończyłem z tym niedawno bo uznałem że to mi tylko zaszkodzi.Na jaką imprezę chciałbyś najbardziej pojechać ? - Tylko na Woodstock Ulubiony kolor?- Czarny oraz ciemny czerwonyNajlepsza marka samochodu?- ChevroletNajlepszy telefon według ciebie ?- HTC OneNajlepsza gra na pc ?- Cs'y i niektóre Cod'yTelefon czy Tablet ?- TelefonJaki rodzaj muzyki lubisz słuchać ?- Wszelkie rodzaje metalu, rocka, grungeMasz dziewczynę ?- Niestety nie.24) Przejdźmy teraz do pytań związanych tematyką z cs-em. Jak trafiłeś na nasze forum ?- Ściągnąłem cs'a z waszego forum.25) Jak długo grasz w cs ?- 5 lat z przerwami 26) Z tego co wiem to grasz na diablo modzie , dlaczego akurat tam ?- Ponieważ lubię takiego typu gry/mody itd.27) Czy w przyszłości zamierzasz startować na inna rangę ?- Zamierzam startować na admina DR i Redaktora. Potem się zobaczy28) Chciałbyś coś zmienić lub dodać na naszym forum ?- Chciałbym dodać możliwość zyskania Vip'a poprzez napisanie podania na zawsze bądź na rok po przegraniu np: 300h na serwie. Taki pomysł mały 28) Ulubiona mapka oraz bron w cs ?- Mapka- Nuke - Broń-M4A1 i AWP29) Najlepszy h@ ?- Rybak oraz -_-- Z opiekunów to: Lato , Krypton. Wielu jeszcze nie poznałem więc nie będę oceniał.30) Najśmieszniejszy gracz/user na naszym forum ?- Siwy, Csc Daniel, Andre.31) Najbardziej wkurzający gracz/user na naszym forum ?- Widząc skargę na Kryptona to będzie Sebrox32) Nasz wywiad dobiegł już końca, dziękuję za poświęcony czas. Na sam koniec chciałbyś kogoś pozdrowić ?- Chciałbym pozdrowić całą administracje Forum Cs-Classic.pl i Wszystkich użytkowników tej serwerowni Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 daje lajka za Real Madrid spoko wywiad ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ciekawy wywiad , lajk ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Fajny wywiad, sporo się dowiedziałem o Gemciu + Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 a o czymś nie zapomniałeś ? wszystko jest prócz imienia. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 No fakt imię Tomasz jestem proszę państwa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi