skiller123 5 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nick: NOTORIUS B.I.GLink do SSów: http://speedy.sh/Drvgu/ss.zipWycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : NOTORIUS B.I.G [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 28307366 ' Serwer: BF2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=42707 Ogarnijcie tych adminów bo palpitacji serca można dostać z tych nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Proszę grupę UB o wstrzymanie się z UB do pojawienia się video w HLTV.Jak dla mnie gość ewidentnie coś ma i na HLTV będzie widać. Rundę wcześniej widziałem jak strzela do innego Użytkownika przez ścianę a nie mógł widzieć jak przebiegał bo dostał flash'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiller123 5 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja natomiast proszę o odsuniecie tego delikwenta z roli admina bo chyba nie zna się na robocie ponieważ mając dobre słuchawki (w moim przypadku SS Syberia 2) można usłyszeć gdzie poszedł przeciwniki i skanować ściane tyle w temacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Czy mogę prosić kogoś z grupy UB żeby spróbował u siebie odtworzyć plik z HLTV bo mi wyskakuje jakiś błąd.... http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1406122150-fy_snow3-1402602600-1402604100.zip P.S. do skailler123 1. "Ja natomiast proszę o odsuniecie tego delikwenta z roli admina bo chyba nie zna się na robocie" Nie tobie to oceniać. Jak masz jakiś problem to pisz w dziale skargi. 2. "mając dobre słuchawki (w moim przypadku SS Syberia 2) można usłyszeć gdzie poszedł przeciwniki i skanować ściane" Tak jasne słyszałeś jak gość z połowy mapy biegnie i się chowa za "tą" właśnie ścianę jeszcze przy takiej ilości graczy. Ok jak chcesz... Czekamy na kogoś z grupy UB....koniec OT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiller123 5 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Odświeżam ktoś da mi dziś ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 będziesz spamił to ci od razu zamkne temat, na razie nie wczytuje amxbans a innym sposobem nie można dawać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tymi banami zajmie się Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: SS, demko czyste -UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi