skiller123 5 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nick: NOTORIUS B.I.GLink do SSów: http://speedy.sh/Drvgu/ss.zipWycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : NOTORIUS B.I.G [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 28307366 ' Serwer: BF2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=42707 Ogarnijcie tych adminów bo palpitacji serca można dostać z tych nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Proszę grupę UB o wstrzymanie się z UB do pojawienia się video w HLTV.Jak dla mnie gość ewidentnie coś ma i na HLTV będzie widać. Rundę wcześniej widziałem jak strzela do innego Użytkownika przez ścianę a nie mógł widzieć jak przebiegał bo dostał flash'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiller123 5 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja natomiast proszę o odsuniecie tego delikwenta z roli admina bo chyba nie zna się na robocie ponieważ mając dobre słuchawki (w moim przypadku SS Syberia 2) można usłyszeć gdzie poszedł przeciwniki i skanować ściane tyle w temacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Czy mogę prosić kogoś z grupy UB żeby spróbował u siebie odtworzyć plik z HLTV bo mi wyskakuje jakiś błąd.... http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1406122150-fy_snow3-1402602600-1402604100.zip P.S. do skailler123 1. "Ja natomiast proszę o odsuniecie tego delikwenta z roli admina bo chyba nie zna się na robocie" Nie tobie to oceniać. Jak masz jakiś problem to pisz w dziale skargi. 2. "mając dobre słuchawki (w moim przypadku SS Syberia 2) można usłyszeć gdzie poszedł przeciwniki i skanować ściane" Tak jasne słyszałeś jak gość z połowy mapy biegnie i się chowa za "tą" właśnie ścianę jeszcze przy takiej ilości graczy. Ok jak chcesz... Czekamy na kogoś z grupy UB....koniec OT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiller123 5 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Odświeżam ktoś da mi dziś ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 będziesz spamił to ci od razu zamkne temat, na razie nie wczytuje amxbans a innym sposobem nie można dawać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tymi banami zajmie się Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: SS, demko czyste -UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi