Skocz do zawartości

Wywiad z Fiku♥

JeloneK ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Fiku♥

bz6k1t.jpg

Đαηι∂ℓ™♥ 

n2eacq.gif

D: Cześć. Czy chciałbyś udzielić wywiadu dla forum www.Cs-Classic.pl ?

F: Oczywiscie :D

D: Zacznijmy standardowo, jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz i czym na co dzień się zajmujesz?

F: Mam na imie Mateusz mam 15 lat mieszkam w takiej małej miejscowosci jaką jest Jasło to jest wojewodztwo podkarpackie, na codzien chodze do szkoły w wolnym czasie uprawiam sport i spotykam się z przyjaciółmi

D: Jakie były twoje początki z CS`em ?

F: Początki były takie że zobaczyliśmy z kumplami cs-a na YT no i każdy z nas zaczął w niego grać.

D: Czy przez okres grania w cs'a zdarzyło Ci się oszukiwać w postaci "wspomagaczy"?

F: Oczywiscie, że nie wole grac czysto i nie oszukiwac.

D: Co zmieniło się na forum od czasu, gdy pierwszy raz na nie zawitałeś?

F: Szczerze powiedziawszy to chyba nic, zreszta nie chce oceniac poniewaz nie gram tutaj zbyt długo.

D: Czy jesteś zadowolony ze swoich osiągnięć w naszej sieci?

F: Jasne :)  bardzo sie cieszę ze dostałem szanse aby adminowac na waszym serwerze. Wszyscy są bardzo mili, fajni i miło jest spędzac czas na serwerze.

D: Czy z wyborem twojego nicku wiąże się jakaś historia, czy jest to dzieło przypadku ?

F: Dzieło moich kolegów, kolezanek  lubie jak tak na mnie mowia. W każdej grze jaka gram przez internet [ONLINE] to mam taki nick.

D: Jak trafiłeś na Cs-Classic?

F: Kolega podał mi linka z tymi serwerami i weszedłem na jeden z nich i bardzo mi sie spodobał i tak zostalo do dzis.

D: Jak oceniasz współpracę z Administracją ?

F: Bardzo dobrze, są bardzo mili, pomocni, jak tutaj otrzymałem admina bo pomogli mi wszystko ogarnąc. Szkoda mi Szarej Eminencji bo fajnie mi sie z nim spędzało czas na serwerze, i cos mu zaczeło odwalac i stracił admina przez głupotę. Ale gratuluje Adkowi który został nowym adminem na naszym serwerze cod mod :D

D: Uważasz, że wszyscy z Administracji wykonują solidnie swoje obowiązki ? 

F: Oczywiście, że tak

D: Czy coś byś zmienił w naszej sieci ? Może masz jakieś pomysły ?

F: Szczerze to nic, wszystko jest tak jak trzeba i nie trzeba zmieniac. :D

D: Jak już wcześniej wspomniałem masz 15 lat, więc to czas zacząć myśleć o przyszłości, masz zamiar iść do liceum, technikum, wojsko ? w jakim kierunku podążasz ?

F: Zamierzam isc do zawodówki jest to szkoła wielozowodowa na mechanika pojazdów samochodowym. Wybrałem tą szkołe poniewaz większosc moich kolegow i innych znajomych tam idzie i chcialbym miec z nimi kontakt taki jak mam dzisiaj. Jest tam internat wiec nie bede musiał tracic kasy na bilet, bo kawał drogi mam do tej szkoły. A w internacie napewno będzie super.

D: Masz jakieś hooby? Czym się interesujesz?

F: Tak mam, moim hobby jest sport. Zawsze jak mam wolny czas i jak mi nic nie wypadnie to poswięcam na bieganie, cwiczenie na siłowni itp. Interesuje się też informatyka.

D: Masz jakieś ulubione potrawy, zajęcia, gatunek muzyki?

F: Nie mam zadnej ulubionej potrawy. Moim ulubionym zajeciem jest uprawianie sportu, nagrywanie filmikow na YT oraz bawienie sie w programie SONY VEGAS PRO. Generalnie słucham DISCO POLO i to co wpadnie w ucho.

D: Czy uważasz, że posiadasz więcej zalet niż wad? Dlaczego?

F: Uważam że wiecej posiadam Zalet ponieważ jestem szczery w stosunku do znajomych/rodziny, jestem też wyrozumiały i ciekawy swiata.

D: Gdy masz chwilę wolnego czasu sięgasz po książkę, czy wolisz obejrzeć jakiś film?

F: Szczerze to wole obejrzec film niz czytac ksiązke, no chyba że musze cos nauczyc sie to wtedy sięgam, ale tak to wole film ogladnac i posmiac sie z rodzenstwem. :D

D: Jak byłbyś w stanie opisać siebie samego?

F: Szalony z poczuciem humory o dużej arogancji i malej niesmialosci.

D: Masz jakieś marzenia ?

F: By byc zdrowym. To jest moje największe marzenie

D: A jak idzie Ci nauka ? Lubisz się uczyć ?

F: Nauka idzie mi tak sobie. Szczerze to nie lubie, ale jak trzeba to trzeba.

D: Co Cię denerwuje w ludziach ?

F: Zachowanie, a min że jak jak sie spotkam z kolega/kolezanka to jest milo  fajnie sie rozmawia, a jak sie jest w innym towarzystwie to muszą sie popisac itd.

D: A czy posiadasz poczucie humoru ? Poproszę o jakiś Twój ulubiony dowcip.

F: Pani na lekcji pyta się dzieci jaki odgłosy można usłyszeć na farmie.

Dzieci mówią:
- Muu.
- Bee.
- Kwa-kwa.
Nagle odzywa się Jasiu
- Spie*dalaj z tego traktora!   

Albo cos innego: Stan przed lustrem popatrz sie na siebie i zadaj sobie jedno proste pytanie: Czy warto zyć !! xd :D

D: Czy lubisz zwierzęta ? Masz może jakiegoś swojego pupila ?

F: Lubie. Tak posiadam kota Mruczka oraz pisełka Czarliego :D

D: Życzę Ci spełnienia marzeń i tym pragnę zakończyć nasz wywiad. Czy chcesz coś jeszcze dodać ? Kogoś pozdrowić ?

F: Dziękuje, ja równiez zycze tak samo. Nic nie chciałbym dodac ale chciałbym pozdrowic cała administracje, ciebie oraz innych redaktorów, i oczywiscie chłopakow z serwera m.in Ariocha, Lovciam TrolSex oraz Porczocha 
  • Like 7

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Brak aktywności

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności