JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fiku♥ Đαηι∂ℓ™♥ D: Cześć. Czy chciałbyś udzielić wywiadu dla forum www.Cs-Classic.pl ? F: Oczywiscie D: Zacznijmy standardowo, jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz i czym na co dzień się zajmujesz? F: Mam na imie Mateusz mam 15 lat mieszkam w takiej małej miejscowosci jaką jest Jasło to jest wojewodztwo podkarpackie, na codzien chodze do szkoły w wolnym czasie uprawiam sport i spotykam się z przyjaciółmi D: Jakie były twoje początki z CS`em ? F: Początki były takie że zobaczyliśmy z kumplami cs-a na YT no i każdy z nas zaczął w niego grać. D: Czy przez okres grania w cs'a zdarzyło Ci się oszukiwać w postaci "wspomagaczy"? F: Oczywiscie, że nie wole grac czysto i nie oszukiwac. D: Co zmieniło się na forum od czasu, gdy pierwszy raz na nie zawitałeś? F: Szczerze powiedziawszy to chyba nic, zreszta nie chce oceniac poniewaz nie gram tutaj zbyt długo. D: Czy jesteś zadowolony ze swoich osiągnięć w naszej sieci? F: Jasne bardzo sie cieszę ze dostałem szanse aby adminowac na waszym serwerze. Wszyscy są bardzo mili, fajni i miło jest spędzac czas na serwerze. D: Czy z wyborem twojego nicku wiąże się jakaś historia, czy jest to dzieło przypadku ? F: Dzieło moich kolegów, kolezanek lubie jak tak na mnie mowia. W każdej grze jaka gram przez internet [ONLINE] to mam taki nick. D: Jak trafiłeś na Cs-Classic? F: Kolega podał mi linka z tymi serwerami i weszedłem na jeden z nich i bardzo mi sie spodobał i tak zostalo do dzis. D: Jak oceniasz współpracę z Administracją ? F: Bardzo dobrze, są bardzo mili, pomocni, jak tutaj otrzymałem admina bo pomogli mi wszystko ogarnąc. Szkoda mi Szarej Eminencji bo fajnie mi sie z nim spędzało czas na serwerze, i cos mu zaczeło odwalac i stracił admina przez głupotę. Ale gratuluje Adkowi który został nowym adminem na naszym serwerze cod mod D: Uważasz, że wszyscy z Administracji wykonują solidnie swoje obowiązki ? F: Oczywiście, że tak D: Czy coś byś zmienił w naszej sieci ? Może masz jakieś pomysły ? F: Szczerze to nic, wszystko jest tak jak trzeba i nie trzeba zmieniac. D: Jak już wcześniej wspomniałem masz 15 lat, więc to czas zacząć myśleć o przyszłości, masz zamiar iść do liceum, technikum, wojsko ? w jakim kierunku podążasz ? F: Zamierzam isc do zawodówki jest to szkoła wielozowodowa na mechanika pojazdów samochodowym. Wybrałem tą szkołe poniewaz większosc moich kolegow i innych znajomych tam idzie i chcialbym miec z nimi kontakt taki jak mam dzisiaj. Jest tam internat wiec nie bede musiał tracic kasy na bilet, bo kawał drogi mam do tej szkoły. A w internacie napewno będzie super. D: Masz jakieś hooby? Czym się interesujesz? F: Tak mam, moim hobby jest sport. Zawsze jak mam wolny czas i jak mi nic nie wypadnie to poswięcam na bieganie, cwiczenie na siłowni itp. Interesuje się też informatyka. D: Masz jakieś ulubione potrawy, zajęcia, gatunek muzyki? F: Nie mam zadnej ulubionej potrawy. Moim ulubionym zajeciem jest uprawianie sportu, nagrywanie filmikow na YT oraz bawienie sie w programie SONY VEGAS PRO. Generalnie słucham DISCO POLO i to co wpadnie w ucho. D: Czy uważasz, że posiadasz więcej zalet niż wad? Dlaczego? F: Uważam że wiecej posiadam Zalet ponieważ jestem szczery w stosunku do znajomych/rodziny, jestem też wyrozumiały i ciekawy swiata. D: Gdy masz chwilę wolnego czasu sięgasz po książkę, czy wolisz obejrzeć jakiś film? F: Szczerze to wole obejrzec film niz czytac ksiązke, no chyba że musze cos nauczyc sie to wtedy sięgam, ale tak to wole film ogladnac i posmiac sie z rodzenstwem. D: Jak byłbyś w stanie opisać siebie samego? F: Szalony z poczuciem humory o dużej arogancji i malej niesmialosci. D: Masz jakieś marzenia ? F: By byc zdrowym. To jest moje największe marzenie D: A jak idzie Ci nauka ? Lubisz się uczyć ? F: Nauka idzie mi tak sobie. Szczerze to nie lubie, ale jak trzeba to trzeba. D: Co Cię denerwuje w ludziach ? F: Zachowanie, a min że jak jak sie spotkam z kolega/kolezanka to jest milo fajnie sie rozmawia, a jak sie jest w innym towarzystwie to muszą sie popisac itd. D: A czy posiadasz poczucie humoru ? Poproszę o jakiś Twój ulubiony dowcip. F: Pani na lekcji pyta się dzieci jaki odgłosy można usłyszeć na farmie. Dzieci mówią: - Muu. - Bee. - Kwa-kwa. Nagle odzywa się Jasiu - Spie*dalaj z tego traktora! Albo cos innego: Stan przed lustrem popatrz sie na siebie i zadaj sobie jedno proste pytanie: Czy warto zyć !! xd D: Czy lubisz zwierzęta ? Masz może jakiegoś swojego pupila ? F: Lubie. Tak posiadam kota Mruczka oraz pisełka Czarliego D: Życzę Ci spełnienia marzeń i tym pragnę zakończyć nasz wywiad. Czy chcesz coś jeszcze dodać ? Kogoś pozdrowić ? F: Dziękuje, ja równiez zycze tak samo. Nic nie chciałbym dodac ale chciałbym pozdrowic cała administracje, ciebie oraz innych redaktorów, i oczywiscie chłopakow z serwera m.in Ariocha, Lovciam TrolSex oraz Porczocha 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jak dla mnie, nie potrzebne są te inicjały Ogólnie wywiad dobry, ale potrafisz robić lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi