MatixD 0 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nick: LLink do SSów: http://speedy.sh/X2Pda/Pulpit.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: nie mam bo moge normalnie wbicSerwer: FFALink do bana: nie moge znaleźć Czy admin banujący powie ile ssow mi zrobił? Mam tylko trzy. Nie weźcie tego za ukrywanie wh, ale czytałem, ze mieliście problemy z neobans. Wstawiam tak pozno bo nie wiedziałem o fotkach, dopiero admin mnie ostrzegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Mati, włazisz na serw i cie wywali. Musze mieć wycinek bo tam jest zapisane twoje IP, gdzie z tego teraz że masz zmienne nie znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatixD 0 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 nie mam zmiennego ip, po drugie gram na steam. Czy sam sid wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 na pewno? Dawaj SID I godzine o której był ban, z datą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatixD 0 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=43061 oto ban. Przepraszam za komplikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 OK, pozostaje kwestia ile ss było. Tak, mógł ci zrobić tylko 3 bo ma do wyboru 1-12. Zaraz sie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatixD 0 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) dobrze czekam. Wiecej niz 3 nie mam, a przeszukałem cały komputer. Czy istnieje możliwość, ze neobans nawalił w czasie robienia ssow i zrobil za mało? Neobans na to nie wpływa, poza tym go wtedy nie było. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 SS zrobilem na 1000% 5 sztuk. tak wiec 2 miales odpalone juz nie raz dostawales ode mnie ss-y . i po paru godzinach badz dniu wchodziles ponownie na serwer a na forum ani sladu nie bylo tych sscreenow : poza tym ss wykonano 13.06.2014 - 23:01:04 dzis mamy juz 16.06.2014 a wczoraj grales na serwerze wiec nie mow ze nie masz zmiennego IP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 poza tym ss wykonano 13.06.2014 - 23:01:04 dzis mamy juz 16.06.2014 a wczoraj grales na serwerze wiec nie mow ze nie masz zmiennego IP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tak ss były 13, ale wtedy też padł nam amxbans. a wczoraj grales na serwerze wiec nie mow ze nie masz zmiennego IP ?Na pewno, to on był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tak to jest ten sam gracz. gra pod nickiem " L " oraz MatiXdeee cos w tym stylu .a wczoraj gral na tym i na tym nicku . specjalnie sprawdzalem konsole. spisalem sobie rowniez na kartke jego ID. i to jest ten sam gracz. wielokrotnie otrzymywal od adminow ss-y . i zadne nie pojawialy sie na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK, BRAK UB. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi