NUKEEEEEEEEEEE 0 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam. Wiem ze wczoraj były problemy z NeoBans przez cale popoludnie a dokladniej z godzinami wieczornymi , otoz 3 dni temu moze 2 dni temu wrzucalem SS-Y i okazaly sie czyste macie dowod: http://forum.cs-classic.pl/topic/19458-ss-y/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 W AmxBans że nie masz żadnego aktywnego bana, więc w czym tkwi problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKEEEEEEEEEEE 0 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 W tym ze nie moge WEJSC NA SERWER FFA , bo jestem zbanowany jak ? NIE MAM POJECIA ss-y wstawilem innych nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKEEEEEEEEEEE 0 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : nuke [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37742723 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.231.187.185 ' [AMXBans] =============================================== ss-y wstawilem 3 dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Oki na nick : nuke dostałeś bana 15.06.2014 a potem ub , ale widnieje mi aktywny ban z dnia 12.06.2014 na inny nick: lll . Oba bany są na to samo ip. Do bana którego dostałeś 15.06 wstawiłeś ss-y , a do tego z dnia 12.06 nie . Jak wyjaśnisz mi tą sytuację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKEEEEEEEEEEE 0 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 wyjaśnie Ci tak ta sytuacje ze gram w Cs na 2 nickach 1 to LEON a 2 to własnie nuke , a na III to nigdy nie gralem , na zadnych ligach na zadnym serwie , dlatego Jak Ci to wyjasnic ? nie mam pojecia , moje UB mogl/moze kazdy obejrzec 6 fotek jest czystych i zobacza ze jestem czysty. I na pewno nie gralem na jakims nicku " III " dlatego soot NIE WIEM jakim cudem moglem dostac bana na nick III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 No ja też nie wiem, Nick lll i nuke maja to samo ip oraz SteamId wiec musiałeś grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKEEEEEEEEEEE 0 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Gdy bym grał to bym wiedzial ale ze to nie ja gralem i nie mam pojecia jakim cudem jest to samo IP jak nie gram na nicku III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Sid/IP to samo ban z 12.06 więc- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi