PitermaN 0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PitermaN [AMXBans] Powod : ' Miales 24h na wstawienie ss ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 27232158 ' Ludzie nie wrzuciłem w 24h bo nie dostałem potwierdzenia na maila... Wrzuciłem SS więc o co chodzi, a nawet jeśli miałbym to potwierdzenie to powinienem mieć chociaż tydzień na to, a nie 24h.... Bez jaj ludzie.. Także prosze o unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Napisałeś do mnie na maila? Z tego co widzę nie, więc ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitermaN 0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja nie ogarniam tej sieci serwerów wbiłem na 5 min na serwa dostałem bana założyłem konto żeby wrzucić te ss... Ale nie dostawałem potwierdzenia, brat miał to samo więc u góry strony wysłałem ponownie kilka razy i dopiero dzisiaj dostałem te potwierdzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 We wcześniejszej prośbie o UB nigdzie nie zaznaczyłeś, iż to wina braku potwierdzenia, ja wiadomości nigdzie też nie dostałem, a jak ktoś nie ma konta to zawsze pisze do mnie na GG/Mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitermaN 0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 [AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : PitermaN[AMXBans] Reason : ' Miales 24h na wstawienie ss '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 27232158 '[AMXBans] Your IP : ' 94.251.213.146 'Nie miałem pojęcia ze tylko 24h na wrzucenie ssow pierwszy raz sie spotykam z tak krotkim czasem na wstawienie ssow. Zazwyczaj było do 14 dni Teraz będę wiedział na przyszlosc po co robic tyle szumu.... Chce sobie pograć tu na serwerze z braciszkiem bo caly czas tu gra. Wiec jak mozna prosze o to ub i mysle ze nie bd wiecej problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 K@Ka wstawiał ss'y kilka razy, a skoro to twój brat to powinieneś wiedzieć jaki jest czas na wstawienie i mogłeś go poprosić by napisał tą prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi