ajmi1 105 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 najpier ssy teraz demo ;< Nick:ajmiLink do SSów:nie maWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ajmi ==== Zbanowane IP : ==== Admin : KiToL ==== Powod Bana : demko na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 06/24/2014 - 14 : 37 : Serwer:FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=47085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 wstawi demko to zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Już daję: http://www64.zippyshare.com/v/88098283/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 WOW za takie demko miałbym niby dostać bana XD tia po pierwsze tutaj nie ma nic oprócz myślenia używania głowy i słuchawek LOL po drugie to demko jest naprawdę aż tak krótkie!!?? czy mi się wydaje? myślałem że dłużej pooglądam siebie ;< nie ma się chyba tu z czego tłumaczyć może jedynie z tego co koleś wyszedł z draby a ja się wycofałem przeładowywując no ale co miałem wybiec tam na drabe i przeładowywać Czuje się jak jakiś murzyn którego chcą zabić to najpierw rzucili w niego bananami (w moim przypadku ss`ami) a teraz jakimiś patykami (demkiem) :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Kitol jak będziesz na serwie, na specu użyj R i odznacz (daj na off) wszystkie opcje oprócz 2 i 9 To jest niepotrzebne i przeszkadza w sprawdzaniu. Demko za krótkie, żeby zobaczyć odpał. Ale tu go nawet troche nie widać, gra na słuchawkach. Akcja przy drabinie, 2 typków - powiedzmy fart. Czysty, UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi