SpriNt3R 0 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 . Nick : $pr!Nt3R link do SSów :http://www4.zippyshare.com/v/50225942/file.html wycinek z konsoli (Bez IP) * : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : $pr!Nt3R [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-class Serwer :BF2-FFA link do Bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=48844 Mam nadzieję, że szybko dostanę ub ponieważ kupiłem dzisiaj vipa i chciałbym z niego korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 ja nie wiem co to mi dałeś? prosze o screeny które admin ci zrobił, a nie jakieś skróty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpriNt3R 0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 hmm może teraz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Teraz tez nie spakuj paczkę swoich ss-ów i dodaj to na zippa albo speeda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpriNt3R 0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Mam na speedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ale nie da sie tego pliku ściągnąć ja nie wiem co ty dałes za paczkę . Daj na zippa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpriNt3R 0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 a teraz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi