ZOFIA KOPYTLANKA 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nick: F 3 R 3 N $Link do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Przeklinanie'[AMXBans] Duration: '30 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:59575217'[AMXBans] ===============================================Serwer: ONLY DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=50054 "*Na serwerze można przeklinać ( z umiarem) lecz nie obrażać." Nikogo nie obraziłem, a przekleństw nie nadużywałem. "5.Za co możemy zostać ukarani: *Czitowanie: Ban Permanentny *Obrażanie: W zależności od obrazy 1h - 1 dzień ( W przypadku obrazy admina, może być do 1 tydzień ) *Reklamowanie: 1 dzień(przypadkowa reklama) - Ban Permanentny(celowa) *Wchodzenie na tektury:od 30 min do 1 dzień *Przeszkadzanie w grze innym graczom: do 1h *Kampienie na respie tt: Kick, ban od 5min do 30min *Nie wykonywanie celów mapy: Kick - ban 5min *Nadużywanie mikrofonu: 30min. *Sb (SpecBug): 5 min *Specjalne Fleshe na buzie: od 5 min do 3h *Spam na say że ktoś ma chity: 5 min *Spam na adminowskim say: 5min *Specjalne blokowanie: 5min *Obraźliwe nicki: od kicka do 30 min" Według regulaminu nie mogę być ukarany za przeklinanie. Proszę o ub i jakieś ostrzeżenie dla admina za nieznajomość regulaminu serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja też bym cie zbanował, nawet jak w tym "regulaminie" pisze inaczej, tsunami go pisał i pewnie tak jak on woli. Ja sie kieruje http://forum.cs-classic.pl/topic/2040-regulamin-serwer%C3%B3w/ tym jak i w połowie BF2 + FFa. A więc, ban słuszny bo nie wiem od kiedy można sobie kląć na serwie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi