*IHateYouBeybe* 0 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 grzebać ? serio kurwa ja nie umiem nic takiego robić , ja prld jakim cudem co bym z nimi mógł zrobić kurwa dsotałem wczoraj bana wstawiłem i co na chuja miałbym niby dzisiaj czitować weź kurwa pomyśl człowieku , jesteś jakiś popierdolony , cheatów ja kurwa nawet pobrać nie umiem , ja prld szkoda mojego czasu było jak takich pojebanych adminów ma ten serwer żałosne w chuj ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*IHateYouBeybe* 0 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 gdybym już chciał czitować to bym nawet ssów nie wstawiał bo po co , nie rozumiem kurwa twojej decyzji pzdr dla cb ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Żałosny to ty jesteś ss-y miales modyfikowane bo jest różnica miedzy godzina bana a godzina zmodyfikowania ss-ow o 10 min. Co twierdzisz ze miales laga albo co innego?. Ja swoja inicjatywę skonczylem juz na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi