Gość Pawe(L)ek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 I co tam? Jednak odpalony co? Chlopcze... Gdybys ty przezyl tyle co ja w cs moglbyc mowic do mnie takie teksty co pisales w temacie na ciebie Mam o wiele wieksze doswiadczenie od Ciebie w wykrywaniu wh... zobacz amxbans jak ktos dostal odemnie ss i dostal ub jest zbanowany z dowodem hltv. Pozatym twohe rozwijanie zdan nie siega nawet gimnazjum, wiec nie wiem czemu w profilu masz wpisane 18 lat. I nie chwal sie sluchawkami za 500zl, bo pewnie nawet obok nich nie stales a Twoja gra polegala na soundzie z monitora haha. Pozdro PS: Zobaczcie ile byczków popełnił kolega, a przede wszystkim ortografia bardzo słaba i także interpunkcja śmiać mi się chce z waszego kolegi co mi piszę, ale mam nadzieje, że sprawiłem troszkę śmiechu z kolegi, bo jak dla mnie powinien cofnąć się do podstawówki i uczyć się podstawowych regułek xd hahaha. twohe? pozatym? poza tym! idioto pusty jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Nie śmieję się, bo nie wiem w jakiej sytuacji zostało to powiedziane Poza tym.. to jest jakaś gra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Hm... "twohe" tu widze mała literowke nic złego, "pozatym" nwm jak sie dokładnie pisze ale poprostu nie zrobił odstepu miedzy słowami, człowiek uczy sie na błedach . Jak narazie to sie smiejesz ,że ktoś czegoś nie umie a nie każdy człowiek jest idealny że zna ortografie i interpunkcje na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rinlo 2 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 czy to jest gra ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ta gra jest stworzona specjdlnie dla h@, Modków. Chodzi w niej o to, kto pierwszy zwarnuje/zbanuje Pawelka wygra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rinlo 2 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 bez sensu ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Znaczy się, tak tylko mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 dajcie mi modka to też zagram :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi