Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Jest rok 1971. Roger i Carolyn Perron wraz z pięcioma córkami kupują dom na aukcji. Niestety nie znają historii tego domu. Bardzo szybko Perronowie przekonują się, że w ich nowym domu dzieje się coś dziwnego. W nocy zegarki zatrzymują się na godzinie 03:07. Słychać różne głosy widać tułające się po domie cienie. Pewnej nocy duch zamyka Carolyn w piwnicy lekko ją przy tym obijając a jednoa z jej 5 córek zostaje zaatakowana w salonie. Po tych wydarzeniach do akcji wkraczają Ed i Lorraine Warrenowie - bardzo znani egzorcyści. Warrenowie oglądają dom i dochodzą do wniosku że jest on nawiedzony przez wiedźmę o imieniu Bathsheba. Jak się okazuje wiedźma złożyła swoje dziecko w ofierze w tym właśnie domu a sama wyznając miłość diabłu powiesiła się na drzewi blisko posesji Perronów. Ed i Lorraine starają się uzyskać pozwolenie kościoła na egzorcyzmy a w tym czasie Bathsheba atakuje rządna ofiar... Moja ocena filmu 8/10. ciekawostka: Pozdrowienia od Bathsheby Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Classic Team Gemciu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 To nie jest recenzja, to jest opis filmu :F 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Wiesz to jest moja pierwsza "recenzja" więc cudów nie ma :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Czytałem tyle recenzji i opinii na temat tego filmu, że chyba będę musiał go obejrzeć, bo brakuje mi już dobrych Horrorów, które trzymają przez cały czas człowieka w napięciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Horror solidny, aczkolwiek niczym Cię nie zaskoczy jeśliś już w życiu trochę horrorów się naoglądał. Schematy się powtarzają, ale w dobrym wydaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Mam dość oglądania pseudo-horrorów, które jedyne co mają do zaprezentowania to hektolitry krwi. Wolałbym raczej coś w rodzaju Horroru psychologicznego, który potrafi zainteresować swoim klimatem oraz zaskoczyć / przestraszyć widza Postaram się w najbliższych dniach go obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 S}{aDoW więc dobrze trafiłeś polecam gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 To obejrzyjcie jeszcze "Egzorcyzmy Emily Rose", powinien się Wam spodobać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Polecam jeszcze "Rytuał" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Polecam jeszcze "Rytuał" Może stworzyć kategorię w Kąciku Redaktorskim : "Polecane" i tam podgatunki "Horrory" "Dramaty" itd. a później w nich prezentować dane filmy - nie recenzować Myślę, że kategoria ta będzie idealna dla maniaków filmowych, którzy chcą obejrzeć coś dobrego z danego gatunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 pomysł dobry napiszę gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi