GreenBlack 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dostałem bana z powodem wstw screeny na forum ale ss'ow nie dostalem, sprawdzilem wszystkie foldery i nie ma. Prosze o nowe ss'y lub ub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ss-y musisz miec bo robi je automat, poszukaj dobrze. Na internecie masz 1000000... poradników jak znaleźć ss-y . Masz na to 24h inaczej Ub nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenBlack 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie mam ss'ów bo wiem gdzie sie zapuisuja. Na kazdym poradniku pisze ze w cstrike lub cstrike polish czy jakos tak. Jesli masz skype to ci udostepnie ekran i sam zobaczysz bo ja mam za male wysylanie zeby gdziekolwiek dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 TO w takim bądź razie napisz do http://forum.cs-classic.pl/user/5364-rybak%E2%84%A2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi