Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak jak w tytule dziś opowiem o komedii " Poznaj moich spartan". Jest to można powiedzieć swojego rodzaju parodia filmu "300". Jeżeli oglądaliście takie komedie jak "Szklanką po łapkach" czy też "Milioner z przypadku" i bardzo się wam spodobały ten film jest dla was. Tak jak w oryginale 300 spartan którymi dowodzi Leonidas rusza powstrzymać persów tym razem w bardzo śmieszny sposób. Jeżeli liczycie na wspaniałe krwawe walki to jesteście w błędzie. Zamiast oglądać morze krwi objerzycie break dance w wykonaniu spartan i persów. Sam Kserkses przedstawiany zawsze jako wysoki i dobrze zbudowany mężczyzna tu jest niski i gruby :x. Myślę że te kilka zdj zachęci was do obejrzenia filmu i w mniejszym lubi większym stopniu rozbawi dobra klata to podstawa mmmm cześć i chwała dla władcy Persji :x Dzięki za uwagę cześć! Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Film tak bardzo zryty, że nigdy nie dałem rady obejrzeć go do końca a jak Tobie się on podobał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ja obejrzałem go chyba ze 3 razy cały ale pewnie jeszcze ze 3 razy go obejrzę dałbym mu nawet 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi