Rozdziewiczator 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Sprawa jest taka ze nie mam ss'ów a bez nich nie dostane UB może jakiś admin mi pomoże w tej sprawie... Nick: ALLAH Akbar Link do SSów: nie mam Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ALLAH Akbar ==== Admin : KareR ==== Powod Bana : Czitowanie ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/05/2014 - 15 : 06 : Serwer:#5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW]Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=64717 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Czekam na demko z rozpiską od admina banującego. Ss-ów nie masz bo dostales powod czitowanie wiec teraz tylko demko potrzebne od admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozdziewiczator 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dobra czekam na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Brak dowodów od admina. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi