Ilonez 779 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 1. Nazwa gry: Hearthstone: Heroes of Warcraft 2. Zdjęcie gry: 3. Opis Gry: Odłóż miecz, wyciągnij swoją talię i przygotuj się na Hearthstone – strategiczną grę karcianą z prostymi zasadami, dynamiczną akcją i wspaniałą grywalnością. Graj ZA DARMO na Battle.net i używaj kart, by rzucać zaklęcia, przyzywać różne stwory oraz dowodzić bohaterami Warcrafta podczas zaciętych pojedynków, w których najważniejsza jest strategia.Potężne talie startowe oraz setki dodatkowych kart, które możesz WYGRAĆ, stworzyć lub kupić sprawią, że twoja kolekcja wciąż będzie się zmieniać. 4. Źródło: http://eu.battle.net/hearthstone/pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Oo coś ciekawego. Lepsze od Duel of Champion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie wiem bo nigdy w to nie grałam xD :turtle:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja za to grałem fajna gra polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: brak aktywności :x Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi