ShaD 2 254 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich czytelników. Tym razem gościmy w Kąciku Redaktorskim Kajmana. http://forum.cs-classic.pl/user/8801-kajman/ Zacznijmy standardowo. Jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz. - A wiec tak nazywam się Bartek, mam 15 lat i mieszkam w małej miejscowości Lesko 90 km od Rzeszowa. Czy uda Ci się przybliżyć Nam jak wygląda Twoja miejscowość? Co się w niej znajduje oraz jakie rozrywki są w niej dostępne? - Jest to mała miejscowość w Bieszczadach. Niedawno wybudowano u nas Basen, ale mamy też skansen oraz Orlika; chyba każdy wie co to za miejsce, a w okolicach Leska jest wiele atrakcji. Rozumiem. Napisałeś, że masz 15 lat, czyli niedługo przejdziesz do szkoły średniej. Planujesz pójść do Liceum o specjalnym profilu lub Technikum czy nie przywiązujesz do tego na razie zbytniej wagi? - Raczej nie będę szedł w tym kierunku i na razie jeszcze nad tym tak strasznie nie rozmyślam, w końcu czeka mnie jeszcze 3 gimnazjum. Racja, nie ma co się martwić na zapas z wyborem przyszłej szkoły. Czym się interesujesz? - Koszykówka Pływanie i oczywiście gry, a w szczególności nasz kochany Counter Strike 1.6 jak i Global Ofensive. Uprawiasz któryś z tych sportów czy tylko się nimi interesujesz i oglądasz mecze? - Chodzę 2-3 razy w tygodniu na basen oraz gram w Kosza, a wieczorkiem komputer. Jakie gatunki gier lubisz? Czy masz swoje ulubione tytuły z przeszłości, które miło wspominasz? - Lubię strzelanki oraz gry wyścigowe, a milo wspominam serie NFS oraz BF. Dlaczego więcej czasu poświęcasz grze cs 1.6, a nie zostałeś przy BF? Czym Cię Ona przekonała? - Zostałem przy niej, ponieważ nie jest ona zabugowana, ma doskonała grywalność oraz można w niej poznać wiele wspaniałych ludzi. Rozumiem. Grasz na serwerach DiabloMod oraz CoD 4k1. Dlaczego akurat tam starałeś się o Admina? Czyżbyś lubił tryb rozwoju postaci czy to jednak dzięki atmosferze, która na tych serwerach panuje postanowiłeś dłużej na nich zostać? - Lubię rozwoje postaci jak i atmosferę panującą na tych serwerach oraz staram się pilnować porządku na serwerach aby miło się grało nie tylko mi, ale zarówno nowo przybyłym graczom jak i stałym bywalcom. W porządku. Czas na pytania innego rodzaju, aczkolwiek jeszcze powrócimy do serwerów jak i spraw forum. Powiedz Nam, masz dziewczynę? - Nie mam i na razie się o to nie staram iż do ślubu z tą wybraną musiałbym trochę poczekać a ona lub ja moglibyśmy się znudzić, a tak lepiej poczekać i nie robić sobie jak i innym dziewczynom kłopotu. Aczkolwiek przyznasz mi rację, że dobrze jest mieć bliską osobę. Parę lat temu skończyłem gimnazjum oraz codziennie w drodze do szkoły koło niego przejeżdżam. Spróbuj wyrazić swoją opinię na temat uczniów z którymi chodzisz do szkoły. W wielu wiadomościach słyszymy, że coraz częściej osoby poniżej 18roku życia sięgają po używki w postaci alkoholu czy papierosów. Uważasz, że jest to problem z dzisiejszą młodzieżą? W czym może leżeć wina takich zjawisk, według Ciebie? - No jest to problemem ponieważ często tracą równowagę nad sobą i sprawiają kłopoty nam jak i sobie samym, a wina jest pewnie spowodowana tym iż chcą oni jakoś zaszpanować bądź zaimponować rówieśnikom. Co do uczniów mojej klasy to są osoby które się lubi a których nie i nic tego nie zmieni. Dopiero po ukończeniu gimnazjum zrozumiałem, jak wiele czasu straciłem tam pod względem edukacji. Jesteś podobnego zdania? Kiedyś system szkolnictwa składał się z 8-letniej podstawówki oraz 4/5-letniej szkoły średniej. Sądzisz, że system edukacji w gimnazjum jest błędny czy jednak nauczyciele zbyt wiele wymagają od uczniów? Co sądzisz również o testach pod koniec szkoły gimnazjalnej, który napiszesz w tym roku. Jest on potrzebny? - Co do systemu edukacji jest trochę zbyt wymagający i posiada przedmioty nie przydające się w życiu np. Chemia oraz niepotrzebna według mnie Wiedza Starożytna innych krajów niż Polska, która tylko zapycha mi niepotrzebnie głowę oraz narzuca mi zbyt dużą ilość informacji w krótkim czasie. Test gimnazjalny raczej nie jest potrzebny i tak nikt nie sprawdza jak mi poszło w gimnazjum liczy się to co potrafisz i to czego się nauczysz. Rozumiem. Zostawmy już sprawy dotyczące edukacji i przejdźmy do przyjemniejszych tematów. Jakiej muzyki słuchasz? Wolisz zespoły czy DJ'ów? - raczej DJ'ów a słucham muzyki gatunku Dubstep, Electro, Trap itp. Posiadasz jakieś ulubione utwory czy jednak słuchasz wszystkiego z tych gatunków co Ci wpadnie w ucho? - Staram się słuchać nowości, ale mogę powiedzieć o moich ulubionych artystach czyli Skrillex oraz Martin Garrix. Czy miałeś jakąś zabawną sytuację w życiu, gdzie po przypomnieniu jej sobie, zaczynasz się do siebie śmiać? - Tak w 6 klasie pani na polskim kazała napisać zmyśloną przygodę „gdzie byłeś”, a ja napisałem że byłem w burdelu, a potem poszedłem za to do Pedagoga. Haha, rozumiem że wszystko rozeszło się po kościach. Jesteśmy już w 3/4 wywiadu. Zadam Ci krótkie pytania, a Ty postarasz się na nie szybko odpowiedzieć. Zaczynamy? - Ok Film czy Książka? - film Sok czy Napój gazowany? - napój gazowany Laptop czy PC? - pc Telewizja czy internet? - oba Boże Narodzenie czy Urodziny? - urodziny W porządku. powoli przechodzimy już do końca Naszego wywiadu. Wróćmy do tematu Counter-Strike'a. Co sądzisz o ostatnim cs, czyli cs:go? Czy jest ono godnym następcą cs 1.6? - Jak najbardziej poprawiona Grafika. Gdy nasza sieć przejdzie na GO będzie łatwiejszy kontakt z administracja oraz system skinów na których można zarabiać. Jak sądzisz, kiedy Administracja porzuci cs 1.6 i przejdzie do posiadania serwerów wyłącznie cs:go? Czy jest możliwość, że dojdzie do tego już w przyszłym roku? - Myślę że nasza sieć powoli zacznie przechodzić na GO ale przynajmniej za 1 rok, bo porzucić tak nagle 9 serwerów nie będzie łatwo. Jesteś Administratorem na dwóch serwerach, prawda? Z pewnością potrzebujesz w ciągu dnia rezerwować dużo czasu na grę w cs 1.6. Czy bywasz czasami również na innych serwerach? Jeśli tak, to co byś w nich zmienił, a jeśli nie, to dlaczego? - Na razie wchodzę tylko na Diablo i 4k1, ale gdy nie miałem admina grałem tez na ZombieModzie, ale serwer jest dobrze zrobiony i nie potrzebuje poprawek według mnie. Co sądzisz o forum cs-classic? Dobrze sobie radzi? Czy potrzebuje jakichkolwiek zmian oprócz w przyszłości przejścia na cs:go? - Nie, jest w bardzo dobrym stanie, ale przyda się więcej redaktorów takich jak ty. Bardzo Ci dziękuję. To już ostatnie pytanie w Naszym wspólnym wywiadzie. Powiedz Nam. Kogo najbardziej szanujesz na forum? Kto według Ciebie wprowadza miłą atmosferę i najbardziej się poświęca w Jego prowadzeniu? - Nie ma konkretnych osób, wszystkich szanuje, a miłą atmosferę tworzą ludzie, nie jedna osoba. Rozumiem. Już niestety nie będzie następnych pytań. Jeśli chciałeś kogoś pozdrowić, to właśnie teraz masz na to okazję. Ja się z Tobą już żegnam i bardzo Ci dziękuję za udzielenie wywiadu dla forum cs-classic. Pozdrawiam cb oraz administracje NewDiabloMod, CodMod4001 oraz ich opiekunów. Bardzo dziękuję za pozdrowienia oraz życzę Ci wszystkiego dobrego. Nawzajem. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 dałeś żółty kolor, a na białym stylu nic nie widać XD Leci + za wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Rozwala mnie to, że niekiedy pytania są dłuższe niż odpowiedzi xd. Kawał dobrej roboty :turtle: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 dałeś żółty kolor, a na białym stylu nic nie widać XD Leci + za wywiad Ciężko jest dogodzić obu stylom, zmień na czarny - jest ładniejszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi